Roy van Krieken Roy van Krieken
07/05/2024 17:17 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/05/2024 17:16

Nederlands cryptoproject groeit hard, lanceert eerste digitale collectie

icon-altcoins
Altcoin nieuws
planq-crypto

Foto: Shutterstock/insta_photos

Onlangs maakte het Nederlandse Planq Network (PLQ) golven in de cryptowereld met hun eerste officiële NFT-mint, die als een daverend succes kan worden beschouwd. Met meer dan 5.000 NFT’s die binnen korte tijd zijn gemint heeft Planq duidelijk aangetoond dat er een sterke vraag is naar hun unieke cryptomissie. Het is duidelijk dat het project hard groeit en het team van Planq wil de komende tijd doorstomen.

Wat is Planq?

Planq onderscheidt zich binnen de drukke markt van cryptocurrencies met zijn sterke focus op mobiele toegankelijkheid. Tot op heden is de toegang tot de crypto-economie eigenlijk voornamelijk op PC’s te vinden. Dit project, geboren op Nederlandse bodem, biedt op die manier een alternatief voor traditionele financiële systemen, vooral in gebieden waar toegang tot computers beperkt is.

Door gebruik te maken van mobiele technologie maakt Planq het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan de digitale economie met niets meer dan een smartphone. Slechts 50% van de wereldbevolking heeft namelijk maar toegang tot een PC, terwijl meer dan 80% van de mensen wereldwijd een smartphone heeft. Deze aanpak heeft daarom potentieel om de toegankelijkheid en interactie met cryptocurrencies wereldwijd te transformeren, en dat gaat niet onopgemerkt onder crypto-investeerders.

Het significante succes van de NFT-mint

De lancering van de NFT-collectie, de eerste in zijn soort door het Planq team, was niet alleen een test van de marktacceptatie maar ook een viering van de groei van het Planq ecosysteem. De mint begon met een prijs van 20 PLQ per NFT, wat geleidelijk opliep. De NFT’s bieden houders niet alleen een exclusieve ‘planqonaut’ rol in de Planq Discord-gemeenschap, maar zullen ook in de toekomst verhandelbaar zijn, wat extra waarde toevoegt voor de vroege investeerders.

Het feit dat de helft van de collectie, meer dan 5.000 NFT’s, bijna onmiddellijk werd opgepikt, illustreert het enthousiasme en de steun van de community voor het Planq project. Dit succes dient als een duidelijk signaal dat de focus van Planq op mobiele toegankelijkheid en financiële inclusie resoneert met een breed publiek.

Daarnaast kunnen lezers van Crypto Insiders nog kans maken op een gratis NFT. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is dit formulier in te vullen. Wees er snel bij want de actie duurt nog maar 24 uur.

De toekomst van Planq

Als voorbeeld vond recent ook een grote hackathon in samenwerking met DoraHacks plaats, waarbij ontwikkelaars vanuit alle hoeken van de cryptowereld werd uitgenodigd om mee te doen. Ook dit evenement was een groot succes en de winnaars zullen spoedig bekendgemaakt worden. Tegelijkertijd sluiten steeds meer derde partijen zich aan bij de Planq Blockchain, waardoor nieuwe producten naar de Planq-blockchain zullen komen in de (nabije) toekomst.

De eigen decentrale exchange (DEX) op Planq, Physica Finance, zal tevens aan het einde van deze maand officieel verschijnen. Met deze lancering zullen gebruikers de mogelijkheid krijgen om crypto zoals BNB, MATIC en ATOM te verhandelen via het Planq netwerk. Kortom, de toekomst voor Planq staat bol van nieuwe ontwikkelingen en evenementen.

Blijf verbonden met de toekomst Planq

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deze toekomstige projecten van Planq, is het wellicht een goed idee om verbonden te blijven via hun officiële kanalen. Het volgen van Planq op Discord, op Telegram en het deelnemen aan het Crypto Insiders Discord-kanaal biedt de meest directe updates en inzichten in nieuwe ontwikkelingen en kansen binnen het ecosysteem.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Advertentie