Roy van Krieken Roy van Krieken
08/08/2023 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/08/2023 06:00

Nederlandse exchange airdropt iedereen gratis Worldcoin crypto

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Worldcoin crypto maakt eerste kritische aanpassingen

Foto: Shutterstock/Robert Way

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Worldcoin (WLD) is een splinternieuwe speler op de crypto markt en heeft al heel wat stof doen opwaaien. Het idee achter Worldcoin, het scannen van oogbollen om de identiteit van de gebruiker te verifiëren, was ooit het domein van sciencefiction, maar nu is het een realiteit. Al meer dan 2 miljoen mensen hebben zich al aangemeld bij dit bijzondere, doch hier en daar controversiële, project.

Recentelijk is de Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct een nieuwe interessant actie gestart. Elke nieuwe gebruiker die zich registreert en zijn eerste trade maakt, wordt verwelkomd met 6 gratis WLD. 

Nederlands crypto project wint populariteit: inflatieverlaging van 20% naar 5%
Nederlands crypto project wint populariteit: inflatieverlaging van 20% naar 5%

Wat is Worldcoin?

Dit innovatieve project heeft een nobel doel. In een wereld waarin AI-systemen zo geavanceerd worden dat ze zich kunnen voordoen als mensen, wil Worldcoin de authenticiteit van een persoon verifiëren. Zo streeft het project ernaar om economische kansen te vergroten, privacy te beschermen, wereldwijde democratische processen te faciliteren en mogelijk zelfs een pad te creëren naar een door AI-gefinancierd basisinkomen.

Terwijl het concept veelbelovend klinkt, zijn er ook critici. Onder hen is de oprichter van Ethereum (ETH), Vitalik Buterin, die zijn zorgen heeft geuit over de veiligheid van het project. Hoewel de scans van irissen gecodeerd worden opgeslagen en niet direct toegankelijk zijn, benadrukt Buterin dat dit niet 100% veilig is. Ook wordt er gewezen op het gebrek aan decentralisatie, vooral als het gaat om de ‘scanning orbs’ van Worldcoin.

Toch, terwijl er zorgen zijn, erkennen velen ook het potentieel en de innovatie die Worldcoin biedt. Het probleem van het onderscheiden van echte personen van AI in de digitale wereld is echt, en oplossingen zoals die van Worldcoin zijn hard nodig.

Gratis WLD bij Anycoin Direct

Zoals bij elke nieuwe technologie, komen er risico’s en voordelen bij kijken. Het is aan de individuele belegger om te beslissen wat het beste is voor hen. Maar als je geïnteresseerd bent in een kennismaking met Worldcoin, is de actie van Anycoin Direct een prachtige kans.

De actie is simpel: registreer je bij Anycoin Direct en na je eerste trade ontvang je 6 WLD gratis op je account. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021, een rol die hij kreeg via een aanbeveling. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
terra-luna-lunc-do-kwon
Terra-drama nadert einde: Miljarden-schikking leidt tot verkoop bedrijven
Grote ethereum investeerders slaan toe voor komst ETF's
Grote ethereum investeerders slaan toe voor komst ETF’s
Advertentie