Roy van Krieken Roy van Krieken
08/08/2023 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/08/2023 06:00

Nederlandse exchange airdropt iedereen gratis Worldcoin crypto

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Worldcoin crypto maakt eerste kritische aanpassingen

Foto: Shutterstock/Robert Way

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Worldcoin (WLD) is een splinternieuwe speler op de crypto markt en heeft al heel wat stof doen opwaaien. Het idee achter Worldcoin, het scannen van oogbollen om de identiteit van de gebruiker te verifiëren, was ooit het domein van sciencefiction, maar nu is het een realiteit. Al meer dan 2 miljoen mensen hebben zich al aangemeld bij dit bijzondere, doch hier en daar controversiële, project.

Recentelijk is de Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct een nieuwe interessant actie gestart. Elke nieuwe gebruiker die zich registreert en zijn eerste trade maakt, wordt verwelkomd met 6 gratis WLD. 

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Wat is Worldcoin?

Dit innovatieve project heeft een nobel doel. In een wereld waarin AI-systemen zo geavanceerd worden dat ze zich kunnen voordoen als mensen, wil Worldcoin de authenticiteit van een persoon verifiëren. Zo streeft het project ernaar om economische kansen te vergroten, privacy te beschermen, wereldwijde democratische processen te faciliteren en mogelijk zelfs een pad te creëren naar een door AI-gefinancierd basisinkomen.

Terwijl het concept veelbelovend klinkt, zijn er ook critici. Onder hen is de oprichter van Ethereum (ETH), Vitalik Buterin, die zijn zorgen heeft geuit over de veiligheid van het project. Hoewel de scans van irissen gecodeerd worden opgeslagen en niet direct toegankelijk zijn, benadrukt Buterin dat dit niet 100% veilig is. Ook wordt er gewezen op het gebrek aan decentralisatie, vooral als het gaat om de ‘scanning orbs’ van Worldcoin.

Toch, terwijl er zorgen zijn, erkennen velen ook het potentieel en de innovatie die Worldcoin biedt. Het probleem van het onderscheiden van echte personen van AI in de digitale wereld is echt, en oplossingen zoals die van Worldcoin zijn hard nodig.

Gratis WLD bij Anycoin Direct

Zoals bij elke nieuwe technologie, komen er risico’s en voordelen bij kijken. Het is aan de individuele belegger om te beslissen wat het beste is voor hen. Maar als je geïnteresseerd bent in een kennismaking met Worldcoin, is de actie van Anycoin Direct een prachtige kans.

De actie is simpel: registreer je bij Anycoin Direct en na je eerste trade ontvang je 6 WLD gratis op je account. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement