Home Nieuws Altcoin nieuws NEO opent nieuw kantoor in Seattle, op zoek naar nieuw talent

NEO opent nieuw kantoor in Seattle, op zoek naar nieuw talent

- Advertentie -

NEO, ook wel bekend als de Chinese Ethereum, gaat een nieuw kantoor in het Amerikaanse Seattle openen. Het kantoor is onderdeel van NEO Global Development (NGD) en gaat op zoek naar nieuw talent.

NEO is een blockchain-platform met smart contracts, vandaar wordt vaak de vergelijking met Ethereum gemaakt. Op het platform kunnen gedecentraliseerde applicaties, of dApps, ontwikkeld worden.

Volgens Erik Zhan, de mede-oprichter van NEO, is het platform al lange tijd bezig met het verder ontwikkelen van haar Byzantine Failt Tolerance (dBFT) consensus-protocol. De oprichters van NEO verwachten dat dit de “beste consensus-mechanisme van alle blockchains” zal worden.

Het nieuwe kantoor in Seattle zal op zoek gaan naar nieuw talent voor de ontwikkeling van het platform. Seattle is een stad waar een aantal grote bedrijven, zoals Microsoft en Amazon, gevestigd zijn, waardoor er onder andere veel ontwikkelaars wonen. Het kantoor zal door voormalig Microsoft executive John deVadoss gerund gaan worden. Zhang zei over de opening van het nieuw kantoor:

Seattle heeft enorm veel ontwikkelaars en een sterke innovatiesfeer, en NEO heeft altijd groot belang gehecht aan technologieontwikkeling. Nu we het kantoor in Seattle gaan openen, hebben we meer middelen voor het ontwikkelen en verbeteren van NEO en kunnen we het ontwikkelaarvriendelijkste blockchain-platform ooit worden.

De aankondiging van het nieuwe kantoor komt vlak voor het begin van NEO’s DevCon, een technologie-evenement dat gisteren begon. Tijdens dit evenement komen ontwikkelaars en ondernemers samen en zal NEO verschillende aankondigingen gaan maken over de roadmap van het project.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...