Rico Engelbarts
17/02/2019 13:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/02/2019 13:00

NEO opent nieuw kantoor in Seattle, op zoek naar nieuw talent

icon-altcoins
Altcoin nieuws
neo_opent_nieuw_kantoor_in_seattle_op_zoek_naar_nieuw_talent

NEO, ook wel bekend als de Chinese Ethereum, gaat een nieuw kantoor in het Amerikaanse Seattle openen. Het kantoor is onderdeel van NEO Global Development (NGD) en gaat op zoek naar nieuw talent.
NEO is een blockchain-platform met smart contracts, vandaar wordt vaak de vergelijking met Ethereum gemaakt. Op het platform kunnen gedecentraliseerde applicaties, of dApps, ontwikkeld worden.
Volgens Erik Zhan, de mede-oprichter van NEO, is het platform al lange tijd bezig met het verder ontwikkelen van haar Byzantine Failt Tolerance (dBFT) consensus-protocol. De oprichters van NEO verwachten dat dit de “beste consensus-mechanisme van alle blockchains” zal worden.
Het nieuwe kantoor in Seattle zal op zoek gaan naar nieuw talent voor de ontwikkeling van het platform. Seattle is een stad waar een aantal grote bedrijven, zoals Microsoft en Amazon, gevestigd zijn, waardoor er onder andere veel ontwikkelaars wonen. Het kantoor zal door voormalig Microsoft executive John deVadoss gerund gaan worden. Zhang zei over de opening van het nieuw kantoor:

Seattle heeft enorm veel ontwikkelaars en een sterke innovatiesfeer, en NEO heeft altijd groot belang gehecht aan technologieontwikkeling. Nu we het kantoor in Seattle gaan openen, hebben we meer middelen voor het ontwikkelen en verbeteren van NEO en kunnen we het ontwikkelaarvriendelijkste blockchain-platform ooit worden.

De aankondiging van het nieuwe kantoor komt vlak voor het begin van NEO’s DevCon, een technologie-evenement dat gisteren begon. Tijdens dit evenement komen ontwikkelaars en ondernemers samen en zal NEO verschillende aankondigingen gaan maken over de roadmap van het project.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie