Tim Kamp Tim Kamp
04/04/2024 20:34 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/04/2024 18:11

‘Nieuw crypto-project wordt meest winstgevende van dit jaar’

Ethena USDe-USDe
icon-altcoins
Altcoin nieuws
'Nieuw crypto-project wordt meest winstgevende van dit jaar'

Foto: Tada Images/Shutterstock

In de turbulente wereld van crypto is het vinden van succesvolle projecten vaak een uitdaging. Er zijn talloze projecten die veelbelovend lijken, maar slechts enkele weten echte opbrengsten te genereren.

Ethena, een relatief jong project, heeft de aandacht getrokken van de CEO van Delphi Labs, José Maria Macedo. Hij beweert dat Ethena een van de meest winstgevende projecten zal worden in de blockchain-industrie.

Crypto van Andrew Tate stijgt hard, ondanks ‘red flags’
Crypto van Andrew Tate stijgt hard, ondanks 'red flags'

Ethena Labs voorspelt als toekomstig marktleider

Volgens de CEO van Delphi Labs, een bekend blockchain-ontwikkelingsbedrijf, is Ethena momenteel het meest winstgevende project in hun portfolio. Volgens Macedo kan Ethena USDe (USDe) een van de grootste stablecoins op de markt worden.

Ethena is een blockchain-platform dat is ontworpen om de problemen aan te pakken omtrent digitale advertenties. Met zijn gedecentraliseerde benadering streeft het ernaar transparantie, eerlijkheid en efficiëntie te brengen in de advertentie-industrie.

Uit een blogpost van Delphi Labs’ Macedo blijkt dat hij het project van Ethena Labs als een van de grootste zekerheden voor de toekomst ziet. Voor deze bullrun is hij volledig overtuigd van de kracht van Ethena USDe:

“Ik geloof dat:

  • USDe het hoogste dollarrendement zal bieden in de crypto industrie op grote schaal;
  • USDe de grootste stablecoin zal worden naast USDC/USDT in 2024;
  • Ethena het project zal worden dat de hoogste opbrengst genereert in de crypto industrie.”

Aldus Macedo. De optimistische voorspellingen deed de CEO op de dag dat de airdrop plaatsvond van de andere munt van Ethena Labs, namelijk Ethena (ENA). Op dat moment werd $450 miljoen aan ENA-tokens vrijgegeven. Daarbij wist een enkele gebruiker zelfs $2 miljoen (3,3 miljoen tokens) te halen uit de airdrop.

Advertentie

Hoge rendementen voor Ethena USDe-gebruikers

De munt werd geïntroduceerd voor het grote publiek op 19 februari dit jaar. Op 8 maart werd Ethena Labs de best verdienende decentralized application (DApp) in de wereld van crypto toen het een jaarlijks rendement van 67 procent bood op USDe. Op de startpagina van de website wordt het huidige jaarlijks rendement getoond, wat neerkomt op 35,4%.

Door middel van smart contracts worden advertentievertoningen, clicks en conversies vastgelegd op een onveranderlijk grootboek. Hierdoor blijft alle data veilig voor eventuele fraude en manipulatie. Dit verhoogt niet alleen de integriteit van advertentiecampagnes, maar het zorgt er ook voor dat adverteerders waar krijgen voor hun geld. Dat erkent ook Macedo:

“Naar mijn mening is USDe de meest schaalbare volledig onderpande stablecoin die ooit is gemaakt. Het is niet volledig gedecentraliseerd, en dat kan het ook nooit zijn, maar het bevindt zich desondanks op een zeer interessant punt op het afwegingsspectrum”, sluit Macedo mee af.

Ondanks de lovende woorden van Macedo is het belangrijk om waakzaam te zijn bij het investeren in nieuwe projecten. Alhoewel stablecoins over het algemeen als risicoloze investeringen worden gezien, bewijst de val van miljardenbedrijf Terra het tegendeel. Goed onderzoek is cruciaal.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 10.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Deel dit artikel
Tim Kamp

Tim begon zijn financiële avontuur op de aandelenmarkt, maar raakte in 2019, als 17-jarige, gefascineerd door crypto. Zijn eerste investering bevestigde zijn overtuiging dat crypto de toekomst had. Hij merkte een gebrek aan duidelijke uitleg en toegankelijke informatie in de complexe cryptowereld. Gedreven door zijn groeiende passie en zelfverworven kennis, richtte Tim in 2023 ‘BitKamp’ op. Dit platform helpt beginners in crypto met begrijpelijke en toegankelijke uitleg. Naast het leiden van BitKamp, handelt hij actief in verschillende cryptovaluta, met een focus op bitcoin. Na zijn HBO-studie werd BitKamp zijn fulltime bezigheid. Tim deelt zijn passie nu via online content zoals blogs, artikelen, Q&A’s, webinars, en cursussen. Voor vragen of informatie over crypto kan men hem benaderen via BitKamp.nl of zijn Instagram-pagina.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie