Roy van Krieken Roy van Krieken
18/04/2024 16:37 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/04/2024 13:25

Nieuw Nederlands crypto project groeit als kool en gaat voor meer

icon-altcoins
Altcoin nieuws
planq network crypto groeit als kool en wil meer

Foto: Shutterstock/Gorodenkoff

Het Nederlandse crypto-initiatief Planq Network (PLQ) is hard op weg een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop wij omgaan met crypto. Met een nadrukkelijke focus op mobiele toegankelijkheid en financiële inclusie, streeft Planq ernaar de cryptowereld open te breken voor iedereen, overal ter wereld. Deze missie is niet onopgemerkt gebleven, want de Planq-gemeenschap groeit enorm hard.

Mobiele crypto-innovatie aan de basis van groei

Planq onderscheidt zich door crypto toegankelijk te maken via mobiele telefoons. Dit maakt het voor mensen mogelijk om zonder de noodzaak van een traditionele computer deel te nemen aan de crypto-economie. Er zijn vandaag de dag nog verrassend veel mensen die geen toegang hebben tot een computer en voorheen waren zij nagenoeg uitgesloten van deelname aan de globale crypto-economie.

Deze strategie van Planq heeft niet alleen de toegankelijkheid van de crypto-industrie verhoogd, maar ook een nieuwe drempel voor crypto-diensten geïntroduceerd waardoor miljoenen mensen die eerder uitgesloten waren nu toegang krijgen tot digitale financiële diensten.

De groei van Planq wordt mede gevoed door een actieve en groeiende community. Het netwerk is erg actief op platforms zoals Discord voor dialoog, feedback en samenwerking, en moedigt ontwikkelaars wereldwijd aan om bij te dragen aan het project. De afgelopen weken is de Planq-community enorm hard gegroeid en het team van Planq hoopt dat deze groei slechts het begin is van iets groters.

Innovaties en aankomende ontwikkelingen

Het team van Planq viert daarnaast de groei van hun ecosysteem met verschillende airdrops, zoals die van Astrovault (AXV) en Physica Finance, die buitengewoon interessant kunnen zijn voor de stakers van PLQ-tokens. Deze airdrops, die een belangrijke stap vormen in Planq’s missie voor een inclusievere financiële wereld, trekken veel aandacht van crypto-enthousiastelingen binnen en buiten Nederland.

Wil je meer weten over deze airdrops, lees dan verder in dit artikel.

Terwijl Planq zich voorbereidt op een ambitieus 2024 blijft het netwerk een beloftevolle speler in de wereld van blockchain en cryptocurrencies. Met een unieke benadering van mobiele toegankelijkheid en de nadruk op financiële inclusie staat Planq klaar om een leidende rol te spelen in de aankomende digitale revolutie.

Wil jij onderdeel worden van de alsmaar groeiende Planq-community? neem dan zeker een kijkje op het Telegram-kanaal van Planq of de Discord van Planq, maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
goud bereikt records, goldrepublic nederlanders goedkoop goud
Goud verbreekt records, Nederlanders krijgen goud voordeliger dan anderen
'Bitcoin koers stijgt in twee maanden naar $95.000,' volgens analist
Bitcoin zal naar $420.000 doorduwen volgens financieel expert
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF's
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF’s
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie