Roy van Krieken Roy van Krieken
19/05/2024 18:39 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/05/2024 17:33

Nieuwe crypto maakt vliegende start en schiet 600% omhoog

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Unieke crypto lijkt op het punt te staan om weer hard te stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Veel cryptohandelaren kijken halsrijkend uit naar nieuwe notering op grote cryptobeurzen, want soms gaat het er sensationeel aan toe. Eergisteren was het de beurt aan Subquid (SQD), een token die direct na zijn notering een opmerkelijke stijging van zo’n 600% liet zien. Handelaren keken toe terwijl de koers omhoogschoot, vol hoop op snelle winsten.

SQD is momenteel op Bybit beschikbaar, waar je momenteel een bonus tot 20 euro gratis crypto naar keuze ontvangt.

Wat is Subquid?

Subquid (SQD) is een innovatief gedecentraliseerd data-netwerk ontworpen om ontwikkelaars toegang tot gegevens te bieden, met als doel een neutraal en open internet te bouwen geworteld in Web3-principes. Beveiligd door ZK-proofs, beschikt het Subsquid-netwerk over een modulaire architectuur die naar eigen zeggen uitzonderlijke schaalbaarheid en ontwikkelaarsgemak mogelijk maakt.

Vandaag de dag hebben crypto-systemen moeite om zich aan te passen in een snel evoluerende blockchain-omgeving. Bovendien dient het netwerk als een zeer efficiënt en gedecentraliseerd alternatief voor gecentraliseerde infrastructuurbedrijven, waaronder grote RPC- en API-providers. Subaquid belooft een oplossing te hebben.

De opkomst van SQD

De lancering van Subquid op Bybit was aanvankelijk een groot succes, met een indrukwekkende stijging van 600% binnen 10 uur na notering. Dit leidde tot veel opwinding en interesse van handelaren die hoopten te profiteren van de snelle stijging van de koers. Helaas bleek de volatiliteit onvermijdelijk, en de koers van Subquid daalde vervolgens weer. Sinds deze piek is de koers met 30% gedaald, wat gezien de voorafgaande stijging eigenlijk best meevalt.

SQD grafiek op Bybit (Powered by SATOS)

Met een marktkapitalisatie van $25 miljoen blijft Subquid een relatief bescheiden speler in de wereld van cryptocurrency. Crypto-investeerders moeten altijd voorzichtig zijn en alleen investeren wat zij zich kunnen veroorloven te verliezen, gezien de volatiliteit en onvoorspelbaarheid van de markt.

Het investeren of handelen in nieuwe tokens zoals SQG kan enorm spannend zijn en zelfs leuke winsten opleveren, maar de risico’s die gepaard gaan met nieuwe tokens zijn enorm.

Tijdelijk tot 40 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als SQD te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Pak 20 euro gratis

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie