Roy van Krieken Roy van Krieken
13/05/2024 19:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/05/2024 16:24

Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws

Foto: Summit Art Creations/Shutterstock

In de wereld van cryptocurrency is de lancering van een nieuwe token altijd een moment van opwinding en speculatie. Vandaag was geen uitzondering toen Galaxis (GALAXIS) zijn debuut maakte op Bybit (Powered by SATOS) en direct een verbazingwekkende stijging van 590% liet zien. Handelaren over de hele wereld keken toe terwijl de koers omhoogschoot, maar helaas was de euforie van korte duur. De koers van Galaxis is sindsdien dramatisch gedaald en staat momenteel nog maar op 25% van zijn piek. Deze scherpe daling dient als een herinnering aan de volatiliteit en risico’s die gepaard gaan met nieuwe listings op cryptocurrency-exchanges. Deze crypto is momenteel op Bybit beschikbaar, waar je momenteel een bonus tot 20 euro gratis crypto naar keuze ontvangt.

Wat is Galaxis?

Galaxis (GALAXIS) is een utility token dat gebruikt kan worden binnen het SocialFi Galaxis-platform. Door het vasthouden van Galaxis Token kunnen gebruikers verschillende voordelen en functies ontgrendelen, zowel voor community creators als communityleden. Galaxis zal subsidies verstrekken aan in aanmerking komende gemeenschappen in Galaxis Token en kan ook worden gebruikt voor community staking om verdere voordelen te ontgrendelen. Bovendien zal Galaxis Token worden gebruikt als onderdeel van een stemmechanisme.

De lancering van Galaxis op Bybit bracht aanvankelijk een golf van enthousiasme met zich mee, met een indrukwekkende stijging van 590% in een extreem korte tijd. Dit zorgde voor veel aandacht van handelaren die hoopten op snelle winsten. Echter, zoals vaak het geval is in de wereld van cryptocurrency, was deze stijging niet duurzaam. De koers van Galaxis kelderde snel na zijn piek, waardoor veel investeerders met verliezen achterbleven.

Grafiek van GALAXIS op Bybit (Powered by Satos)

De marktkapitalisatie van Galaxis is momenteel nog steeds relatief bescheiden, met slechts $4,85 miljoen aan marktkapitalisatie. Hoewel het aanvankelijke enthousiasme rondom de token veel interesse wekte laat de scherpe daling van de koers het belang zien van voorzichtigheid bij het handelen in nieuwe listings. Cryptocurrency-investeerders moeten zich bewust zijn van de volatiliteit en risico’s die gepaard gaan met dit snel veranderende landschap. Op het moment van schrijven is de koers van GALAXIS wel weer bezig met een serieuze stijging. Wellicht dat er dus nog meer in het verschiet ligt voor de nieuwe coin.

De les van Galaxis

De opkomst en ondergang van Galaxis op Bybit biedt een waardevolle les voor handelaren en investeerders in de cryptowereld. Hoewel nieuwe listings vaak gepaard gaan met opwinding en potentieel voor winst, moeten handelaren ook de risico’s begrijpen en voorzichtig handelen. Het is belangrijk om gedegen onderzoek te doen naar nieuwe projecten en om alleen te investeren wat men zich kan veroorloven te verliezen. De scherpe daling van Galaxis herinnert ons eraan dat de wereld van cryptocurrency onvoorspelbaar en volatiel kan zijn, en dat voorzichtigheid altijd geboden is.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als GALAXIS te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Pak 20 euro gratis

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
nederlands crypto project gaat lanceren: Ducata DUCA
Nederlands crypto project gaat bijna lanceren, investeerders massaal geinteresseerd
Advertentie