Redactie Redactie
05/10/2022 10:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/10/2022 10:01

OviO wil blockchain-technologie naar de gaming industrie brengen

icon-altcoins
Altcoin nieuws

OviO, de nieuwe blockchain-gedreven oplossing om Web2 en Web3 economieën te verbinden door in-game currency tokenization te ondersteunen, ontsluit meer waarde voor spelers en ontwikkelaars. OviO heeft zijn applicatie nu uitgerold in de Google Play store en bereidt zich voor op de komende lancering van de iOS-versie. 

Crypto-whales kopen miljoenen aan memecoins tijdens crash
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Blockchain gaming

OviO maakt gebruik van blockchain technologie om een ecosysteem voor mobiele games te ondersteunen dat traditionele mobiele games naadloos verbindt met de Web3-economie. Bovendien kunnen gebruikers via het platform in-game valuta met korting kopen voor een breed scala aan mobiele games en extra OviO-credits verdienen, die in verschillende games kunnen worden ingewisseld. 

Door smart contracts te gebruiken om de 175 miljard dollar aan spelvaluta om te zetten in verhandelbare crypto-activa, creëert OviO een naadloze verbinding tussen Web2- en Web3-economieën, waardoor gamers activa die normaal geen waarde hebben buiten het spel kunnen kopen, verkopen, verhandelen en uitwisselen. Het platform breidt zijn partnerschappen met spelontwikkelaars, spelbedrijven en -uitgevers voortdurend uit om het ware economische potentieel van meer dan twee miljoen spellen te ontsluiten door alles in zijn verenigde platform onder te brengen.

Nir Hauer, de Co-Founder & CEO van OviO, legt uit: 

“Onze missie is om gamers en cryptogemeenschappen de beste liquiditeitservaring te bieden met onze universele gaming token, die onze gemeenschappen de heilige graal van interoperabiliteit en eigendom van elke game asset over alle games, domeinen, ketens en categorieën kan bieden. Onze wrijvingsloze aanpak betekent dat onze gemeenschap van gamers de beste ervaring krijgt van onze games, om nog maar te zwijgen van exclusieve in-game content, grote kortingen op game-coin aankopen, en betere wisselkoersen voor onze meest loyale gebruikers.”

Het managementteam van OviO bestaat uit zeer ervaren professionals, die al tientallen jaren ervaring uit bedrijven als Microsoft, SciPlay, 888 en verschillende toonaangevende financiële instellingen. Tot de leden van de adviesraad van het platform behoren Doron Kagan, een ervaren gaming ondernemer in zowel het Web2 als het Web3 ecosysteem, en Tal Shoham, de voormalige CRO en COO van de mobiele divisie van ironSorunce en de voormalige CMO bij Huuuge Games.

OviO lanceerde onlangs de mobiele app in de Google Play Store en de lancering voor iOS is gepland voor de komende weken. Momenteel bevat het platform verschillende games (zoals Impossible Space en Trial Xtreme 4) met een cumulatief bereik van meer dan 50 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Volgens recente statistieken genereerde OviO 31% hogere PPU (percentage betalende gebruikers) en 27% hogere ARPU (gemiddelde inkomsten per gebruiker) dan de standaard game benchmark.

Over OviO

Het OviO-ecosysteem geeft gamers de controle over hun in-game aankopen en digitale activa. Door functies zoals het ontdekken van mobiele spellen en een in-game valuta uitwisselingsplatform, elimineert OviO de wrijving die spelers tegenkomen bij het doen van in-game aankopen. Het Ovio platform stelt Web2 games in staat om hun in-game economieën uit te breiden en geeft spelers tegelijkertijd de optie om de in-game assets die ze kopen volledig te bezitten, te controleren en te gelde te maken.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie