Roy van Krieken Roy van Krieken
06/04/2024 15:51 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/04/2024 10:10

Populair Nederlands crypto spel vult eerste investeringsronde in minuten

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Een nieuwe Nederlandse innovatie hoopt voor eens en altijd crypto-gaming totaal te veranderen. Earthlings.land belooft namelijk een combinatie van daadwerkelijk boeiende gameplay met de voordelen van de cryptowereld. Dit spel is naar eigen zeggen klaar om de normen van Web3-gaming te herdefiniëren.

Een gigantische digitale crypto-wereld

Terwijl bestaande Metaverses zoals Decentraland (MANA) en Sandbox (SAND) aanzienlijke marktkapitalisaties van respectievelijk 1,2 en 1,5 miljard dollar hebben bereikt, is hun wereld vrijwel onbewoond. Deze platforms focussen sterk op het bezit van digitaal land en items als investeringen, zonder echte nadruk op gameplay of grafische kwaliteit. We kunnen dit dan ook eigenlijk geen ‘spellen’ noemen.

Earthlings.land pakt dit heel anders aan door te focussen op de kern van gaming: verkennen van een enorme digitale wereld, verhaallijnen, quests, races en gevechten, allemaal verpakt in een wereld die volgens het team het ontdekken waard is. Earthlings.land noemt zichzelf, in tegenstelling tot veel bestaande ‘crypto-spellen’, daarom geen Metaverse, maar een echte game.

De kaart van Earthlings.land beslaat feitelijk de hele wereld, en alleen het continent Europa is al maar liefst 400 vierkante kilometer groot. In totaal zal de hele wereld van Earthlings.land 2800 vierkante kilometer in beslag nemen. Een wereld die spelers geheel naar eigen insteek kunnen verkennen. Hiermee zal Earthlings.land de grootste open wereld hebben van alle crypto-games die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Toegankelijkheid voor gamers voorop

Een sleutel tot het succes van Earthlings.land is volgens het team de laagdrempeligheid voor traditionele gamers. Kennis van wallets of NFT’s is geen vereiste om te starten, waarmee het project zich duidelijk onderscheidt van zijn voorgangers.

Binnen het spel kunnen spelers wel allerlei items bezitten zoals voertuigen, land en wapens in de vorm van NFT’s. Deze NFT’s kunnen vervolgens weer worden verkocht op marktplaatsen zoals sentx.io.

Echter, dit is allemaal een keuze en geen noodzakelijkheid om het spel te spelen. Deze benadering zorgt ervoor dat ook traditionele gamers die niets met de crypto-industrie te maken hebben ook aan het spel kunnen beginnen. Sterker nog, het zou een eerste introductie aan de mogelijkheden van crypto kunnen zijn voor deze groep gamers.

Gebouwd op Hedera

Earthlings.land maakt voor het technische fundament gebruik van het Hedera (HBAR) netwerk. Deze keuze werd door het team van Earthlings.land gemaakt om de lage transactiekosten en de stabiliteit van het platform. Een transactie op dit netwerk kost slechts $0,0001; bijna verwaarloosbaar dus.

Het echte Earthlings.land spel moet nog uitgebracht worden, en op dit moment zijn er zelfs nog geen tokens gemint. In maart vond de eerste investeringsronde voor de token plaats die binnen 6 minuten uitverkocht was, wat de belangstelling voor het nieuwe spel laat zien.

Al twee jaar lang wordt er door het team achter Earthlings.land.land hard gewerkt om het spel op de markt te krijgen, en gamers staan nu niet bepaald bekend om hun geduld. Daarom komt Earthlings.land binnenkort al met een klein ‘extra’ mobiel spel genaamd Steam Runner. Dit spel zal spoedig beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android telefoons en de STEAM token zal deze maand al verschijnen op de crypto exchanges.

In de aanloop naar de open wereld game bouwt het team aan nieuwe mobile games om de engagement hoog te houden. Het play 2 earn aspect dat ook in Earthlings.land zit, komt ook terug in de mobile add-on games. Bovendien hebben de add-on games een samenhang met de main game die later uitkomt.

Wil je meer weten over Earthlings.land.land, kijk dan zeker onderstaande video. Hier zie je exact hoe het spel eruit gaat zien en wat spelers kunnen verwachten.

Wil je het laatste nieuws over Earthlings.land niet missen en op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Neem dan eens een kijkje op de website via onderstaande knop:

Ga naar Earthlings.land

 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie