laagste_punt_voor_ripple_en-litecoin_dit_jaar

Ripple en Litecoin op het laagste punt van dit jaar

0

De prijs van Ripple (XRP), de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld, daalde woensdag 8 augustus tot het laagste punt van dit jaar. Ook Litecoin (LTC) heeft in de voorgaande maanden van 2018 niet zo laag gestaan nu.

Gegevens van Bitfinex wijzen uit dat XRP is gedaald tot $0,35. Het vorige laagste punt van 2018 was $0,42 in juli. De huidige prijs is zelfs lager dan dat het was op 12 december 2017, enkele dagen voordat XRP zich omhoog schopte tot haar hoogste punt ooit van $3,00 tijdens de bullrun op de crypto-markt eind vorig jaar. Alles bij elkaar is XRP nu 89,2% gedaald over een periode van acht maanden.

Litecoin is ook gedaald tot haar laagste punt van dit jaar en daalde met 12% procent ten opzichte van de vorige laagste prijs van 2018 van $72,65 tot $63,88 op het moment van schrijven, waarmee het een van de grootste verliezers van de dag werd.

Andere cryptocurrencies zoals Ether (ETH) en EOS (EOS) zijn respectievelijk 6,89% en 7,96% gedaald en vertonen geen tekenen van een plotselinge opleving. Tevens zakte de totale marktwaarde van alle cryptocurrencies vandaag onder de $250 miljard; hoogstwaarschijnlijk allemaal als gevolg van het te verwachten besluit van de Securities and Exchange Commission (SEC) om haar oordeel over de Bitcoin-ETF van VanEck $ SolidX Bitcoin Trust uit te stellen tot eind september.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws