Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Ripple, Mastercard, en Barclays investeren in betalingsprovider SendFriend

Betalingsprovider SendFriend laat in een persaankondiging van 11 februari weten dat het investeringen heeft ontvangen van Mastercard, MIT Media Lab, en Barclays in een recente financieringsronde.

Het bedrijf wist zo’n $1,7 miljoen op te halen bij haar investeerders, waaronder ook Techstars, Mahindra Finance, en 2020 Ventures zich scharen. Het bedrijf hoopt hiermee haar overboekingsdiensten, waarmee gebruikers met behulp van blockchain-technologie geld naar de Filipijnen kunnen sturen, verder te ontwikkelen.

- Advertentie -

SendFriend maakt gebruik van Ripple’s xRapid-platform voor grensoverschrijdende betalingen. Hierbij wordt geconverteerd tussen USD, XRP en Filippijnse peso’s, waarmee het langdradige proces van de traditionele banksystemen wordt omzeild.

Het persbericht beweert dat SendFriend zal werken met “vergoedingen die 65% lager liggen dan het gemiddelde in de sector.” David Lighton, mede-oprichter en CEO van SendFriend verklaarde:

De financieringsronde stelt ons ertoe in staat ons team uit te bouwen, ons te richten op betrokkenheid van de gemeenschap en onze marketinginspanningen te vergroten.

Zoals Crypto Insiders eerder al meldde is SendFriend hiermee een van de inmiddels meer dan 200 klanten die gebruik maakt van het Ripple-betalingsnetwerk.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.441,96 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.331,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.368,62 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.396,44 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.404,25 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...