Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Ripple (XRP) betreedt de e-sportswereld door nieuwe samenwerking SBI Holdings

Ripple (XRP) betreedt dankzij een recent aangekondigde samenwerking de e-sportswereld! Het Japanse SBI E-sports gaat samenwerken met de durfkapitalist SBI VC Trade. Een onderdeel van de samenwerking is dat e-sporters hun salaris kunnen laten uitbetalen in XRP.

SBI E-sports is een bedrijf dat e-sporters bijstaat in hun carriëre als e-sporter. Het bedrijf heeft een aantal professionele teams, biedt consultancy en coördineert daarnaast met de media omtrent events en zijn professionele teams.

- Advertentie -

Met de nieuwe samenwerking wil het overkoepelende bedrijf, SBI Holdings, een betere naamsbekendheid realiseren. Zo krijgen de e-sporters ook een logo van SBI VC Trade op hun shirt. En zij mogen hun salaris dus in XRP laten uitbetalen:

Als een speler die tot “SBI e-Sports” behoort dit wenst te doen, wordt via dit partnerschap het jaarsalaris betaald met het crypto-actief “XRP”.

Maar waarom XRP? SBI werkt al langere tijd samen met Ripple. Zo wil het XRP in gaan zetten voor internationale betalingen en betalingen in winkels in Japan. Een van de apps waarin XRP is geïntergreerd is MoneyTap. 61 banken in Japan ondersteunen de app en dus is SBI een belangrijke speler in de adoptie van XRP in Japan.

SBI Holdings gaf aandeelhouders daarnaast de optie om bonussen in XRP te ontvangen. Kortom, SBI is een bekende van XRP!

Onlangs stelde de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, dat XRP een belangrijke rol kan gaan spelen voor cryptocurrencies uitgegeven door centrale banken. XRP zou volgens hem namelijk een soort brug kunnen vormen tussen de landen wereldwijd.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.099,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.116,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.144,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.185,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.099,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.116,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.144,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.185,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...