Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Ripple (XRP) vertraagt adoptie betalingsproduct vanwege te grote vraag

De CEO van Ripple (XRP) Brad Garlinghouse zegt dat het bedrijf meer vraag krijgt naar grensoverschrijdende XRP betalingsproducten krijgt dan dat ze op het moment kunnen faciliteren.

Bekend als On-Demand Liquidity (ODL), zorgt het betalingsproduct ervoor dat bijvoorbeeld crypto exchanges cash geld kunnen accepteren en de tegenwaarde in XRP over de grens kunnen verplaatsen, waar zij het weer kunnen converteren naar de lokale valuta. Zolang er genoeg liquiditeit is op de XRP marktplaats, zullen de transacties slechts in seconden verwerkt worden en zo niet te maken krijgen met eventuele prijsfluctuaties.

- Advertentie -

Om er zeker van te zijn dat er meer dan genoeg liquiditeiten zijn zegt Garlinghouse tegen Modern Consensus dat ze de adoptie van het product hebben moeten vertragen.

“[Het bedrijf heeft] die groei feitelijk afgeremd, omdat een van de dingen die belangrijk is bij het gebruik van OAO, is dat je aan beide kanten van de transactie over een goede liquiditeit moet beschikken. En dus, als XRP niet genoeg liquiditeit heeft op de markt, [dan] kun je niet zoveel vraag doorgeven. “

Het bedrijf heeft onlangs voormalig Goldman Sachs FX-directeur Aditya Turakhia aangenomen als hulp voor het maken van een strategie om de XRP liquiditeit te boosten en meer market makers, brokers en exchanges aan te trekken.

Garlinghouse gaf tevens aan dat de vraag naar ODL sneller groeit dan het overkoepelende internationale betalingsplatform van het bedrijf, RippleNet, waarvoor geen XRP nodig is.

Ripple zegt dat meer dan 20% van alle transacties die gedaan worden op hun wereldwijde netwerk van financiële instellingen nu hun lokale valuta gebruiken. Dit percentage was in het vierde kwartaal van 2019 nog net iets minder dan 10%.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.218,56 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.218,56 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...