Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Ripple’s Craig DeWitt werkt aan xSongs, een platform voor muzikanten

De director of product bij Ripple, Craig DeWitt, is bezig met een platform voor muzikanten, xSongs genaamd. Op het platform kunnen musici hun werk rechtstreeks verkopen aan kopers voor XRP (XRP). DeWitt geeft aan The Block meer informatie over zijn project.

DeWitt wil met xSongs de tussenpartij overbodig maken waarmee kosten gedrukt kunnen worden. Zo zouden artiesten uiteindelijk meer overhouden aan hun verkopen. DeWitt vertelt aan The Block:

Wanneer je de tussenpartij ertussenuit haalt, krijg je lagere prijzen, meer omzet voor de artiest en meer kunst.

- Advertentie -

DeWitt raakte geïnspireerd door Bandcamp, een ander platform waarop artiesten hun muziek kunnen verkopen. xSongs tracht een betere versie van Bandcamp neer te zetten, zo legt DeWitt uit:

Terwijl Bandcamp 15% rekent plus 6% verwerkingskosten, totaal +21%, is xSongs een model waarin artiesten direct aan geïnteresseerden kunnen verkopen, wat inhoudt dat de kosten en verwerkingskosten altijd 0% zullen zijn.

De muziek kan middels de Payburner wallet of met een groot aantal andere wallets gekocht worden. DeWitt legt uit:

We hebben een wallet-ervaring ontwikkeld die is ontworpen om muzikanten in staat te stellen om betalingen van overal ter wereld te accepteren en voor kopers om die ‘één klik’-ervaring overal op het internet te kunnen hebben,

xSongs is nu beschikbaar als bétaversie en biedt op dit moment aan 100 artiesten de kans om hun muziek te verkopen voor XRP. In totaal zijn er daarmee 500 nummers op het platform te vinden. DeWitt hoopt dat het platform tegen de tweede helft van 2020 uit is gegroeid tot 1.000 artiesten.

De laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koers analyse van Crypto Insider David van dit jaar staat online! Mis ‘m niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.090,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.903,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.929,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.958,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.005,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.090,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.903,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.929,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.958,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.005,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...