Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Russische cryptoroebel binnen twee of drie jaar op de markt, zegt overheidsfunctionaris

Volgens een overheidsfunctionaris kan de zogenaamde cryptoroebel er binnen twee of drie jaar zijn. Wanneer en of de aan de roebel verbonden cryptocurrency gelanceerd zal worden blijft echter een raadsel.

Anatoly Aksakov, voorzitter van het comité voor de financiële markten van de Russische Doema, deed zijn voorspelling in een lokale krant. Aksakov zegt dat de cryptoroebel niet verschilt van de fiat-versie:

Ik denk dat deze roebel op geen enkele manier zal verschillen van de fiat-roebel, behalve dat deze op de Blockchain zal bestaan.

- Advertentie -

Aksakov zegt dat het moment van lanceren, en of de cryptoroebel überhaupt wordt gelanceerd afhangt van de snelheid waarmee blockchain in Russische financiële operaties wordt geïmplementeerd.

Onlangs werd duidelijk dat Rusland crypto gebruikt om sancties te omzeilen. Zo zou het land volgens een andere functionaris binnenkort miljarden in Bitcoin pompen. Rijken uit het land zouden volgens de bron gedwongen zijn om dollar-activa te dumpen om de sancties te kunnen omzeilen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.239,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.294,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.302,48 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.304,65 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.346,28 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...