Roy van Krieken Roy van Krieken
19/06/2022 06:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/06/2022 06:45

Terra Oprichter: “Leer van deze Crypto Crash”

icon-altcoins
Altcoin nieuws

De oprichter van het inmiddels beruchte Terra (LUNA) netwerk, Do Kwon, heeft vandaag op Twitter zijn mening over de crypto crash gedeeld. Volgens Kwon is het belangrijk dat iedereen een les trekt uit het huidige bloedbad dat de crypto markt heet.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Do Kwon geeft advies

Volgens Do Kwon kunnen de gebeurtenissen tijdens de afgelopen maand belangrijke lessen zijn voor elke crypto gebruiker. Wat er op dit moment gebeurt zal ervoor zorgen dat in de toekomst nieuwe hoogtes bereikt worden, aldus Kwon.

Het is natuurlijk enigszins opmerkelijk dat Kwon deze woorden deelt. Een deel van de huidige ellende in de crypto markt kan namelijk mogelijk toegeschreven worden tot zijn, al dan niet onbewuste, handelen. Do Kwon stond aan het roer tijdens een van de pijnlijkste ondergangen van een crypto project in de geschiedenis. Deze ondergang had ook een grote invloed op de rest van de crypto markt.

“Wees de verandering die je wilt zien De laatste maand voor crypto heeft lessen die de opkomst van het volgende gen van bouwers tot grote hoogten zal drijven”

De voordelen van DeFi

Ook liet Do Kwon weten dat hij nog altijd een groot voorstander is van de decentralized finance (DeFi) sector. Volgens hem kan DeFi de wereld volledig veranderen. DeFi gebruikers kunnen zich losbreken van autoriteit en financiële onafhankelijk verkrijgen. Wel, geeft Do Kwon aan, zullen zij de hoge volatiliteit van de DeFi sector voor lief moeten nemen. Dat veel DeFi projecten nu totaal ten onder gaan zou volgens Kwon ook geen invloed moeten hebben op het standpunt van iemand.

“Decentralized Finance en gedecentraliseerd geld protesteren tegen door de staat gesponsord geweld versus financiële soevereiniteit. Volatiliteit is een prijs die gelovigen betalen om die soevereiniteit te bereiken. Liquidaties mogen die overtuigingen niet ontkrachten.”

Daarnaast is het volgens Do Kwon belangrijk dat er gebouwd wordt aan robustere systemen, die aanvallen vanuit verschillende hoeken kunnen doorstaan. Wederom, opmerkelijk dat het juist Do Kwon is die dit advies geeft, maar hij slaat natuurlijk wel de spijker op zijn kop.

“Creëer systemen die sterker en veerkrachtiger zijn tegen die aanvallen. Ga de uitdaging aan of capituleer – maar wees eerlijk of je vecht voor een soevereine toekomst of voor hogere aantallen. Crypto wint als er meer in het eerste kamp zitten dan in het tweede.”

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie