Trap niet in de ledger scam! Koers analyse van ethereum, cardano en yearn.finance

In onze serie altcoin koersvideo’s, in samenwerking met de Bitcoin Consultant, bekijkt John van Meer meerdere keren per week de koersen van een aantal altcoins! Elke editie kunnen onze members stemmen op de cryptocurrencies die John onder de loep neemt.

- Advertentie -

Voor de video van vandaag werd door onze members gestemd op de koers van ethereum (ETH), cardano (ADA) en yearn.finance (YFI). Daarnaast bespreekt John ook de Ledger scam die rond gaat! Daarmee is dit zeker een video die je wilt zien!

 

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto!

Wil je ook kunnen stemmen op de altcoins die John in zijn video’s behandelt? Word dan member en je geniet ook van onze trading signals, educatieve video’s, koersvideo’s, afgeschermde discussiekanaal en meer! Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.755,30 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.782,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€15.850,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.868,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.034,70 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) handel en cryptocurrency mining wellicht binnenkort legaal in Pakistan

0
Pakistan gaat wellicht binnenkort cryptocurrencies als bitcoin (BTC) alsmede crypto-mining legaliseren. Een wetsvoorstel hiervoor is al unaniem aangenomen in een van de vier provincies...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...