Wessel Kersting Wessel Kersting
24/11/2021 14:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:46

Ultra (UOS) stijgt 60% in enkele dagen, metaverse gloeiend heet

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ultra (UOS) stijgt 60% in enkele dagen, metaverse gloeiend heet

Een ander project dat hard is gegaan in de afgelopen 7 dagen is Ultra (UOS). Ultra is een op blockchain gebaseerd PC game distributie platform dat is ontworpen voor zowel gamers als game-ontwikkelaars. Gamers krijgen de optie zowel games te kopen en spelen, maar mochten zij uitgekeken raken op een game of een bepaald item, dan kunnen zij die ook weer doorverkopen via het platform. Op deze manier kunnen de gamers ook weer een zakcentje verdienen op hun oude spellen. Game-ontwikkelaars zullen weer profiteren van andere nieuwe inkomstenbronnen. 

Ultra staat in het rijtje van best presterende coins van de afgelopen periode. In de laatste 7 dagen is UOS in prijs verdubbeld. In de afgelopen 24 uur is de coin met ongeveer 24% gestegen. Het is ook geen verrassing dat deze crypto het goed doet aangezien het platform actief is in de metaverse sector. Vele coins gingen Ultra namelijk voor in de afgelopen weken. Maar wat is voor Ultra de reden dat we groene cijfers zien? 

Bizar: Deze mensen zijn vergeten dat ze crypto-miljoenen hebben
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Samenwerkingen met Plug In Digital en Microids

Ultra heeft in de afgelopen week een aantal samenwerkingen kunnen realiseren. Zo heeft Plug In Digital een meerjarig contract opgesteld. Dit wil zeggen dat closed beta gebruikers van Ultra binnenkort ook spellen van Plug In Digital voorbij gaan zien komen. Ook heeft Ultra een samenwerking met Microids gesloten. Ultra zal met deze samenwerking het bedrijf helpen met het ontwikkelen van games en speciale functionaliteiten voor deze games. Ook wil Microids meer gaan doen met non-fungible tokens (NFT) in haar games. 

Advertentie

Rechte lijn omhoog

UOS is eigenlijk vanaf haar listing alleen maar omhoog aan het bewegen in een opwaarts trendkanaal. De afgelopen dagen waren erg belangrijk aangezien de bovenkant van dit kanaal werd getest, en doorbroken. De coin steeg na deze breakout met ongeveer 63%, en vestigde elke dag opnieuw een nieuwe all-time high. De koers is op het moment in price discovery, wat wil zeggen dat er geen verdere weerstand boven de koers ligt en we naar ongekende hoogtes zouden kunnen stijgen. We hebben geen punt meer waar de koers moeite mee kan hebben waar we ons op kunnen focussen. Worden interessante dagen voor zowel UOS als voor de metaverse sector!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie