Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Uniswap wordt steeds meer geteisterd door nep tokens

Uniswap, een gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange (DEX), wordt geplaagd door steeds meer nep tokens. Uniswap neemt de laatste tijd enorm in populariteit toe vanwege de exploderende decentralized finance (DeFi) markt.

In tegenstelling tot traditionele gecentraliseerde exchanges, zijn er geen regels voor het noteren van cryptocurrencies op Uniswap en daar wordt misbruik van gemaakt.

- Advertentie -

Teller Labs van DeFi-protocol Teller Finance meldt op 18 augustus dat een neppe Teller token en bijbehorende Uniswap pool zijn aangemaakt.

Negeer deze token, het is niet geassocieerd met Teller en waarschijnlijk het resultaat van een poging tot oplichting. Tot op heden heeft Teller Labs geen officiële aankondigingen gedaan over mogelijke, geplande of aanstaande lanceringen van tokens.

Ook het NEAR project meldt dat een nep token van het project wordt verhandeld.

Elke NEAR die momenteel te koop is op locaties die daar niet worden vermeld, is niet officieel gesanctioneerd door de Stichting NEAR en door deel te nemen loopt u een groot risico.

Verder waarschuwde Acala Network al eind vorige maand voor dergelijke praktijken:

Er is een zwendelpoging om Acala-tokens te verkopen. Er is GEEN openbare verkoop. Alle distributie van Acala-tokens komt van de officiële Acala-kanalen. Pas op voor scams en meld ze aan ons!

Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum (ETH), is bewust van het probleem en zegt dat het wellicht verholpen kan worden met een “gedecentraliseerd reputatiesysteem.”

De filter- en kwaliteitscontrolefuncties die worden uitgevoerd door gecentraliseerde diensten zijn essentieel, ook al zijn gecentraliseerde actoren die een houdgreep hebben op deze functies erg gevaarlijk. We moeten werken aan gedecentraliseerde reputatiesystemen om te proberen het beste van twee werelden te krijgen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.328,26 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.328,26 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...