Robin Hazekamp Robin Hazekamp
24/05/2024 17:54 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/05/2024 17:54

Vandaag gelanceerde crypto token verwacht de top 20 te halen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Vandaag gelanceerde crypto token verwacht de top 20 te halen

Foto: Tada Images/Shutterstock

Vandaag, 24 mei 2024, lanceert de nieuwe cryptocurrrency. Artificial Superintelligence Alliance (ASI). Deze lancering komt voort uit een goedgekeurde fusie tussen Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol. De nieuwe token, ASI, wordt verwacht de top 20 grootste cryptocurrencies te halen, met een geschatte marktwaarde van $8,5 miljard.

Toncoin sleept samenwerking met crypto-reisplatform binnen
Toncoin sleept samenwerking met crypto-reisplatform binnen

Samenwerking van drie crypto AI-giganten

Artificial Superintelligence Alliance (ASI), is een krachtenbundeling van Fetch.ai, SingularityNET en Ocean Protocol, drie leidende AI-projecten. Met de fusie willen zij een gedecentraliseerd AI-ecosysteem creëren dat ethische en betrouwbare AI-ontwikkelingen bevordert. 

Fetch.ai, SingularityNET en Ocean Protocol hebben respectievelijk een marktkapitalisatie van $5,9 miljard, $1,2 miljard en $1,4 miljard. Bij een fusering zou men uitkomen op een marktkapitalisatie tussen de $7,5 en $8,5 miljard. Daarmee zou ASI een indrukwekkende plek in de top 20 bemachtigen en groter zijn dan munten als litecoin (LTC) en polygon (MATIC).

Daarnaast is de fusering bedoeld om de groei van AI-projecten te stimuleren, en de dominantie van Big Tech zoals Google en Microsoft in AI-ontwikkeling te doorbreken. De verwachting is dat de samenvoeging de investeringen in AGI zal versnellen. Dr. Ben Goertzel, oprichter en CEO van SingularityNET, vindt het een zeer belangrijke ontwikkeling:

“De fusie van de ASI token brengt ons dichter bij het realiseren van onze visie op open, democratische en gedecentraliseerde AI.”

Advertentie

Wat moeten bezitters van de fuserende cryptocurrencies doen?

Huidige bezitters van $FET, $AGIX en $OCEAN tokens hoeven op dit moment niets te doen. De $FET tokens zullen automatisch worden omgezet naar $ASI tokens op basis van een 1:1 conversieratio. Dit geldt ook voor tokens die op beurzen worden gehouden; deze zullen automatisch worden herlabeld als $ASI tokens.

  • FET houders: Geen actie vereist. Uw FET tokens worden automatisch ASI tokens.
  • OCEAN en AGIX houders: Uw tokens worden automatisch omgezet naar ASI tokens tegen de respectieve conversieratio’s (0,433226 ASI per OCEAN en 0,433350 ASI per AGIX).

Voor degenen die hun tokens in een hard wallet of offline bewaren, zal er binnenkort een tokenwisselmechanisme beschikbaar zijn. Dit mechanisme blijft onbeperkt beschikbaar, zodat lange termijn beleggers hun tokens kunnen omwisselen wanneer hun tokens vrijkomen, zonder risico op wisselkoersschommelingen.

Houders worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven van aankondigingen van hun respectieve gemeenschappen. Houdt de officiële kanalen van de Artificial Superintelligence Alliance in de gaten voor verdere updates en instructies.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano aan vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie