Roy van Krieken Roy van Krieken
27/07/2023 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/07/2023 18:00

Veel besproken crypto ‘Worldcoin’ verschijnt op Nederlandse exchange

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Worldcoin crypto maakt eerste kritische aanpassingen

Foto: Shutterstock/Robert Way

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Een nieuw crypto project heeft de aandacht getrokken van velen binnen de crypto gemeenschap. Worldcoin (WLD) werd op 24 juli gelanceerd, en al snel werd het het gesprek van de dag. Niet alleen om de ambitie van het project, maar ook om de controverse. De interesse was direct groot in Worldcoin, met meer dan 2 miljoen aanmeldingen.

Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct speelt in op deze interesse en wordt een van de eerste handelsplatformen van Nederland waar je WLD kunt kopen. Maak vandaag nog een account aan en begin direct met het verhandelen van de veelbelovende cryptomunt.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Worldcoin

Worldcoin is een project dat een erg bijzonder doel heeft. Het team achter Worldcoin is namelijk van mening dat kunstmatige intelligentie (AI) vroeg of laat een groot gevaar gaat vormen voor de samenleving. Er wordt gesteld dat het onmogelijk kan gaan worden om het onderscheid te maken tussen echte mensen en machines.

Daar heeft Worldcoin iets op bedacht. Zo zullen gebruikers van Worldcoin zich moeten identificeren met een irisscanner. Op deze manier krijgen gebruikers een unieke digitale identiteit, en het bewijs dat het hier gaat om een mens, en niet een robot.

Zodra een gebruiker is geverifieerd kunnen zij gebruikmaken van de Worldcoin valuta, WLD, en de app. Deze app kan weer worden gebruikt om het te betalen en geld over te maken.

Een van de mensen die is betrokken bij het project is Sam Altman. Altman is ondertussen het best bekend als CEO van OpenAI, het bedrijf achter het revolutionaire ChatGPT dat de wereld als een storm heeft veroverd. Mede om de betrokkenheid van Altman heeft Worldcoin al zoveel tractie gekregen.

WLD bij Anycoin Direct

Een paar dagen geleden was de officiële lancering van Worldcoin dus, en sindsdien verschijnt WLD links en rechts wereldwijd ook op crypto exchanges. Zo ook op het Nederlandse Anycoin Direct. Vanaf vandaag is het voor gebruikers van de exchange mogelijk om te handelen in WLD!

Wacht niet langer en maak vandaag nog een account aan bij Anycoin Direct. Als je je nu aanmeldt krijg je als kers op de taart ook nog eens 1.500.000 SHIBA helemaal gratis en voor niets op je wallet gestort!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement