Roy van Krieken Roy van Krieken
05/12/2021 14:51 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/12/2021 14:51

Voormalig Goldman Sachs topman voorspelt $20.000 ETH in maart

icon-altcoins
Altcoin nieuws

 

Raoul Pal, een voormalig Goldman Sachs topman en bekende ‘macro-guru’, heeft zich onlangs in een interview uitgesproken over het toekomstperspectief van ethereum (ETH). Zijn voorspellingen zijn niet mals en hij verwacht mooie dingen voor de op-een-na grootste cryptocurrency in de toekomst.

Worldcoin kondigt nieuw netwerk aan, WLD koers reageert meteen
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

$20.000 ETH

In het interview met YouTube kanaal ‘InvestAnswers’ heeft Pal het over de koers van ethereum in de nabije toekomst. Volgens hem is het waarschijnlijk dat in de komende maanden de koers van deze cryptocurrency volledig door het dak gaat.

“Ik denk nog steeds dat ETH dit jaar dichterbij de $15.000, dan bij de $10.000 zal afsluiten.”

Mocht deze voorspelling uiteindelijk blijken te kloppen dan zal de koers van ethereum in een maand tijd nog behoorlijk moeten stijgen. Het lijkt op het eerste gezicht onwaarschijnlijk, maar uit het verleden blijkt dat niets onmogelijk is in de wereld van cryptocurrencies.

Deze voorspelling voor dit jaar is nog niet alles. Pal geeft namelijk ook nog aan in het interview dat hij gelooft dat in de zomer van het volgende jaar de koers van ethereum maar liefst $40.000 zal hebben bereik.

Op zijn laatst zal er in maart van het volgende jaar een prijs van $20.000 worden bereikt door de ethereum koers, zo stelt Pal. Uiteraard zijn dit ambitieuze voorspellingen. Niemand heeft een glazen bol, ook Raoul Pal niet, en daarom zal enkel de tijd uitwijzen of deze voorspellingen inderdaad enigszins in de buurt zouden komen.

Concurrentie

In het interview kwam ook ter sprake hoe Raoul Pal tegenover de grote hoeveelheid ‘ethereum killers’ stond, ofwel de mogelijke concurrentie van ethereum. Hij geeft aan dat hij zich hier totaal geen zorgen om maakt.

Volgens hem is een veranderende pikorde binnen de wereld van crypto vanzelfsprekend. Vroeg of laat zal de bitcoin (BTC) dominantie sterk afnemen en ook de ethereum dominantie zal ook op den duur ten einde komen.

Pal stelt dat dit niet erg is. Het is juist kenmerkend voor een enorm innoverende sector. Pal stelt dat hij geen ‘ethereum fan’ is, maar dat hij op dit moment ethereum simpelweg de meest aantrekkelijke investering vindt.

 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie