Wessel Kersting Wessel Kersting
04/01/2022 18:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:20

WOO koers-analyse: Gaan we een verdere stijging zien?

icon-altcoins
Altcoin nieuws
WOO koers-analyse: Gaan we een verdere stijging zien?

Foto: MVelishchuk/Shutterstock

Een harde stijger van vandaag is WOO Network (WOO). De coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 16% gestegen. In de afgelopen week zagen we WOO met 13% de lucht in gaan. Door de stijging staat WOO Network op de 128e plaats op basis van marktwaarde.

Dit is een gratis premium artikel; bevalt dit artikel? Onze redactie publiceert dagelijks drie a vier premium koers-analyses zoals deze van verschillende mid marketcap cryptocurrencies. Wil je volledig op de hoogte blijven van kansen in de cryptomarkt? Meld je dan gratis aan.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Wat is WOO Network?

WOO Network is een om ervoor te zorgen dat traders, exchanges, instituties en decentralized finance (DeFi) platformen met elkaar worden verbonden. Dit doen zij deels door liquiditeit te verschaffen aan deze instituties en exchanges. De WOO token kan gebruikt worden op de DeFi producten voor staking en korting op de transactiekosten.

Advertentie

Waarom stijgt WOO in waarde?

De stijging van WOO zou te maken kunnen hebben met dit bericht op Twitter. In het bericht wordt aangegeven dat Binance Labs voor ongeveer $12 miljoen heeft geïnvesteerd in WOO Network. Dit is natuurlijk goed nieuws voor het project aangezien dit maar weer aangeeft dat een van de grootste cryptocurrency partijen van de wereld het volle vertrouwen heeft in het project van WOO network. 

Ran Yi, Hoofd Ecosysteemontwikkeling van WOO Network, zegt dat dit de relatie tussen WOO Network en Binance erg versterkt. Dit is tevens goed voor het project aangezien Binance een van de hoogste volumes en liquiditeiten heeft van elk cryptocurrencyplatform. Dat de relatie tussen de twee partijen sterker wordt is dus bevorderlijk voor de groei van WOO aangezien liquiditeit verschaffen een van hun core-business modellen is. 

Technische analyse

Op de grafiek van WOO zijn een aantal duidelijke steunlijnen te herkennen. De eerste is een oplopende steunlijn. Hierbij valt het op dat de bodems steeds hoger worden, wat een goed teken is. De andere twee (blauwe) steunlijnen laten weer verschillende niveaus zien waar de koers duidelijk op reageerde. Een mooie entry zou hier de steun kunnen zijn op $0,89. Een eerste target kan de weerstand zijn waar we op dit moment tegenaan lopen (de rode lijn).

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

De cryptocurrency markt ontwikkelt zich momenteel in een rap tempo en is continu aan het veranderen. Om deze reden communiceren onze analisten gedurende de dag meerdere updates en analyses in ons Discord kanaal voor leden. Klik hier om te leren hoe je je voor dit kanaal kunt aanmelden en wat je van ons kunt verwachten.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie