Timo Bult Timo Bult
08/01/2021 19:27 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/01/2021 19:27

Worden litecoin (LTC) bezitters getrakteerd op gratis Spark (FLR) tokens? Project deelt teaser

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Worden litecoin (LTC) bezitters getrakteerd op gratis Spark (FLR) tokens Project deelt teaser

Begin december was een van de grootste onderwerpen in het crypto nieuws de Flare airdrop van het spark (FLR) token. Iedereen met ripple (XRP) in hun wallet op 12 december zal in de loop van 2021 gratis FLR tokens ontvangen. Nu lijkt het er echter op dat niet alleen XRP bezitters geluk hebben, het project heeft namelijk aangekondigd ook een andere grote altcoin te zullen integreren.
Flare Network is een nieuw blockchain-netwerk dat smart contract functionaliteiten wil introduceren bij cryptocurrencies die dit nog niet ondersteunen. Het netwerk doet dit met behulp van een Ethereum virtual machine (EVM). Flare bouwt onder ander een brug tussen de blockchains van Flare en XRP met het FXRP protocol zodat XRP gebruikt kan worden in smart contracts.
Nu laat Flare Network weten ook litecoin (LTC) te zullen gaan integreren. Het wil dit nog gaan doen voor de lancering van het netwerk in het tweede kwartaal van 2021. In een tweet valt te lezen:

“Flare zal Litecoin integreren voorafgaand aan de lancering van het Flare-netwerk in Q2. Hierdoor kan LTC betrouwbaar worden gebruikt op Flare met smart contracts in Ethereum-stijl en wordt LTC-interoperabiliteit en composability geboden.”


Het interessante is dat het project nu laat weten het deel van de FLR tokens dat aanvankelijk bedoeld was voor de Flare Foundation, nu onder litecoin bezitters zal worden verdeeld. Het zou gaan om 5 miljard FLR tokens.

“Het deel van de Flare foundation token zal worden verkleind, zodat 5 miljard FLR kan worden verdeeld onder LTC-deelnemers. Volledige details volgen volgende week.”


Het is dus onbekend of ook litecoin gebruikers mee kunnen gaan doen aan een airdrop. Uiteraard houdt Crypto Insiders je hierover op de hoogte! Het is niet bekend hoeveel FLR tokens uiteindelijk waard zullen zijn wanneer ze genoteerd worden aan exchanges. Desalniettemin interessant om in de gaten te houden.
Litecoin behoort tot een van de best presterende altcoins van dit moment. Sinds september 2020 kon LTC met ruim 300% in waarde stijgen! Ten opzichte van de crash in maart vorig jaar als gevolg van het coronavirus is dit zelfs bijna 650%.
 

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie