Wessel Kersting Wessel Kersting
10/02/2023 18:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:53

Crypto analisten delen nieuw plan voor chiliz: ‘hier stappen wij in’

Analyses
Crypto analisten delen nieuw plan voor chiliz: 'hier stappen wij in'

Foto: Morrowind/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van chiliz (CHZ) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse CHZ koers

Onlangs kreeg chiliz een enorme impuls door de lancering van zijn eigen blockchain. Vervolgens corrigeerde de koers echter weer direct terug omlaag en zakte zelfs nog dieper door het slechte nieuws omtrent Kraken.

Toch opent dit weer nieuwe kansen aangezien de koers langzamerhand in de buurt komt van de groene zone waar de analisten van Crypto Insiders al hun open op hadden gericht.

“In onze vorige analyse identificeerden we een koopzone tussen $0,119 en $0,125. Door de stijging van de afgelopen dagen leek de koers deze zone niet op te zoeken, maar we komen zoals verwacht nu toch weer in de buurt van deze zone. 

De koers lijkt op dit moment wave twee te maken van een 12345 Elliott Wave patroon en zoekt de 50% en 61,8% Fibonacci op, die liggen binnen deze prijszone. 

Vanaf hier gaan we op zoek naar een gunstig moment om in te stappen om te profiteren van de derde wave omhoog. In de Premium omgeving houden we leden op de hoogte zodra de koers deze zone bereikt en delen we direct een nieuw plan.”

Deze analyse is op 10 februari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement