Wessel Kersting Wessel Kersting
04/04/2023 14:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:09

Dogecoin stijgt 30%, deze bekende cryptovaluta kan volgen

Analyses
Cardano (ADA) houders opgelet: dit moet je weten

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van polygon (MATIC) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. In onze premium groep delen analisten delen wekelijks meer dan 20 vergelijkbare technische analyses, inmiddels maken meer dan 1.000 leden hier dagelijks gebruik van.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Dogecoin steelt de show en stijgt 30%

Gisteren heeft dogecoin een enorme stijging van maar liefst 30% doorgemaakt, nadat het iconische Dogecoin-logo op de homepage van Elon Musk’s Twitter-account was geplaatst.

Dit is voor het eerst in meer dan drie maanden dat de waarde van dogecoin boven de 10 cent uitkwam. De vraag is nu: Zal dit positieve sentiment zich ergens anders in de cryptomarkt doorzetten? De analisten van Crypto Insiders denken een coin te hebben gevonden waarop dit mogelijk van toepassing is.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse MATIC koers

De koers van MATIC toont al een maand lang vrij weinig beweging, maar daar kan snel een einde aan komen, melden de analisten van Crypto Insiders. Zij voorspellen voor de korte termijn een stijging in hun MATIC-analyse, maar daarna kan de koers flink dalen:

“Het lijkt erop dat MATIC zich bevindt in een groter WXY Elliot Wave-patroon, wat op de lange termijn een bearish teken is. Toch verwachten wij dat de bearish prijsactie pas begint na een stijging van ongeveer 20% richting de rode verkoopzone. 

Op dit moment zien we een innerwave WXY EW-patroon ontstaan, waarbij we ons in de correctieve X-wave bevinden. In deze situatie wachten wij zelf af met het nemen van een positie totdat de koers zich in de rode verkoopzone bevindt om te kunnen profiteren van de daaropvolgende daling. 

Voor nu zijn we dus nog bullish en verwachten we dat MATIC stijgt richting de zone tussen $1,27 en $1,37, wat goed zou zijn voor een stijging van ongeveer 20%. Over een paar dagen zullen we de situatie opnieuw bekijken en onze bevindingen delen met alle leden in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 3 april met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement