Wessel Kersting Wessel Kersting
09/03/2024 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/03/2024 14:53

Fantom (FTM) bevestigt bullish trend en kan na herstel hard stijgen

Fantom-FTM
Analyses
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Fantom (FTM), bekend om zijn snelle transacties, staat centraal in deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor FTM voor de komende periode, gebruikmakend van technische inzichten uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en organiseren we regelmatig live-streams om onze leden van de meest actuele informatie te voorzien.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse fantom (FTM) koers

Ook fantom heeft een bewogen week achter de rug. Op 5 maart daalde de koers nog met 15%, maar maakte daarna een stijging van maar liefst 60%. Deze stijging zagen onze analisten aankomen, zij deelden namelijk op 6 het volgende in Discord:

“Op 5 maart maakte bitcoin een snelle beweging omlaag, net na het bereiken van de allerhoogste koers ooit, en FTM volgde het voorbeeld. De steunzone voor fantom aan de onderkant is heel snel, maar ook heel nauwkeurig getest bij de ‘golden pocket’ van Fibonacci, wat in dit geval neerkomt op het 61,8% Fibonacci-niveau op $0,526.

 

Het herstel dat we nu zien, wijst op een sterke positieve trend. Daarom verwachten we dat de koers vanaf dit punt verder zal stijgen. We hebben twee specifieke niveaus in gedachten die doorbroken moeten worden om dit bullish momentum vast te houden: eerst $0,703 en vervolgens $0,872.”

Nu we een paar dagen verder zijn, zien we dat de koers $0,703 heeft doorbroken, en daarna is doorgeschoten richting de $0,80. Dit valt in het verwachtingspatroon van de analisten.

Datum analyse: 6 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/QMnAi5lk/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie