Wessel Kersting Wessel Kersting
24/11/2023 19:10 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/11/2023 15:19

Fantom (FTM) golden pocket bereikt: start van neerwaartse trend

Analyses
Fantom (FTM) koers corrigeert: verdere daling in het verschiet

Foto: rafapress/Shutterstock

In dit artikel verkennen we fantom (FTM), een snel opkomend blockchain-platform dat bekendstaat om zijn hoge verwerkingssnelheid. Onze analyse uit de Premium omgeving biedt een overzicht van de recente koersontwikkelingen van FTM en projecteert wat we kunnen verwachten in de nabije toekomst.

Dit is essentiële informatie als je naar kansen in de markt zoekt. Onze Premium omgeving, toegankelijk voor 30 dagen voor slechts slechts €1, biedt een community van meer dan 1500 crypto-enthousiastelingen, analisten en experts, wat een rijke bron van kennis en inzichten vormt.

Profiteer van koersdaling fantom (FTM)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen net zo vaak dalen als stijgen. Zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat FTM binnenkort een daling kan maken. Hier alvast de laatste analyse van onze experts:

“Fantom heeft recentelijk een indrukwekkende klim gemaakt, waarbij de prijs in slechts een maand tijd steeg van $0,17 naar $0,37. De piek van deze stijging viel samen met de 127,2% tot 161,8% Fibonacci-niveaus.

 

Na deze piek hebben we een correctie gezien, waarbij de prijs terugzakte naar de $0,28. Op dit moment lijkt het erop dat we een herstel kunnen verwachten, waarbij de prijs zou kunnen stijgen naar de golden pocket, rond de $0,31.

 

Dit zou een natuurlijke reactie zijn op de recente correctie. Echter, onze analyse suggereert dat na het bereiken van deze golden pocket, er een neerwaartse trend kan inzetten.

 

We kijken uit naar de rode verkoopzone als het ideale punt om een shortpositie in te nemen voor FTM. Dit zou ons in staat stellen om te profiteren van de verwachte daling.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/duH4pos9/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie