Wessel Kersting Wessel Kersting
09/01/2024 16:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/01/2024 16:02

Fantom (FTM) koers corrigeert: verdere daling in het verschiet

Analyses
Fantom (FTM) koers corrigeert: verdere daling in het verschiet

Foto: rafapress/Shutterstock

Fantom (FTM), gewaardeerd om zijn geavanceerde Directed Acyclic Graph (DAG) technologie, is het onderwerp van onze analyse vandaag. We concentreren ons op de koersverwachting voor Fantom in de komende periode. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Ben je op zoek naar verdere verdieping of heb je specifieke vragen? Met een bijdrage van slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten klaarstaan. Deze analyse is bedoeld om te informeren en is geen financieel advies.

Technische analyse Fantom (FTM)

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe FTM analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin deelden zij het volgende:

“Onze recente analyse van FTM laat op grotere tijdframes een correctie zien, een teken dat aandacht vereist. We merken op dat de huidige opwaartse trend gebroken lijkt te zijn aan de onderkant, en dat FTM belangrijke supportzones heeft verloren.

 

Op basis van deze ontwikkelingen verwachten we dat de koers verder zal dalen. De huidige richting lijkt aan te sturen naar de lows rond de $0,277. Op dit niveau is er een kans op steun, wat mogelijk een omkeer in de trend kan inluiden.

 

Echter, wij benadrukken voorzichtigheid. We kiezen ervoor om te wachten met het innemen van een positie totdat de koers duidelijke tekenen van een ommekeer vertoont.”

Datum analyse: 7 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/GUCCNzba/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie