Wessel Kersting Wessel Kersting
20/04/2024 16:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/04/2024 13:06

Fantom (FTM) koers onder druk: weerstand rond $0,74 te sterk

Analyses
Bitcoin Runes activiteit keldert drastisch slechts 3 weken na lancering

Foto: ARVD73/Shutterstock

Fantom (FTM), een snelgroeiend blockchain-platform bekend om zijn hoge snelheid en lage transactiekosten, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor FTM, met inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig diepgaande analyses en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom is onlangs hard gedaald en het lukt de FTM koers nog niet om te herstellen. De weerstand lijkt vooralsnog te groot, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“FTM heeft na een flinke daling moeite om te herstellen. De koers is niet in staat geweest om boven de $0,74 te klimmen en zakte vervolgens verder terug.

 

Deze prijs fungeert nu als weerstand, en het lijkt erop dat FTM opnieuw de bodem rond de $0,57 zal opzoeken om daar liquiditeit te verzamelen. We verwachten dat deze bodem getest wordt, wat ruimte zou kunnen scheppen voor een mogelijke hernieuwde stijging.

 

De $0,74 wordt dan opnieuw de belangrijke horde die de koers moet nemen. Als dit lukt, kunnen er aanzienlijk hogere prijsniveaus in het vooruitzicht liggen. Voorlopig blijft het echter afwachten hoe de crypto zich zal ontwikkelen.”

Datum analyse: 18 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/WjSpMVRk/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie