Wessel Kersting Wessel Kersting
12/02/2024 09:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2024 14:38

Fantom (FTM) koers op de rand van aanzienlijke marktstijging

Analyses
Cosmos (ATOM) beweegt naar blauwe zone waaruit koers hard kan stijgen

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

Fantom (FTM), bekend om zijn snelheid en efficiëntie, staat in het middelpunt van deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor FTM, met inzichten uit onze Premium omgeving, waar we wekelijks meerdere live webinars en livestreams organiseren.

Ben je op zoek naar meer analyses of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar we wekelijks meerdere live webinars en livestreams organiseren voor 1500+  leden. Onze analyse is informatief bedoeld; onze analisten bieden geen financieel advies.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Na een flinke daling heeft fantom onlangs steun gevonden en is weer wat gestegen.  Zij deelde het volgende met alle leden uit de Premium omgeving:

“Na een flinke daling, die eind vorig jaar begon, zagen we eind januari een positieve omkeer in de blauwe steunzone, die we van te voren hadden getekend. Dit verloop past dus perfect bij onze analyse.

 

Op dit moment merken we een opwaarts ABC correctiepatroon op. We verwachten dat deze piekt in de volgende blauwe zone, tussen $0,4533 en $0,5081. We verwachten dat de koers echter hier weerstand zal ondervinden, wat kan betekenen dat de prijs daarna weer zal gaan dalen.

 

Toch hebben we een belangrijk punt bepaald op $0,57. Als de prijs boven dit niveau uitkomt, kan dat betekenen dat de lange termijn neerwaartse trend gebroken is en we op de lange duur een hervatting van de stijging kunnen verwachten.”

Datum analyse: 10 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KrkOXQyy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie