Wessel Kersting Wessel Kersting
29/01/2024 20:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/01/2024 15:54

Fantom (FTM) koers richt zich op volgende mijlpaal: de golden pocket

Analyses
Bitcoin cash (BCH) kan nog fors dalen, maar kan opveren in blauwe zone

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Fantom (FTM), erkend voor zijn hoge snelheid en lage transactiekosten, is het focuspunt van onze huidige analyse. We richten ons op de koersverwachting voor FTM voor de nabije toekomst. In dit artikel presenteren we een analyse van FTM afkomstig uit onze Premium omgeving en gericht op de nabije toekomst.

Geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen kunt stellen aan onze analisten. Onze analyses zijn puur informatief en om te ondersteunen; wij zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom is volgens de analisten van Crypto Insiders een munt met een mooie korte termijn toekomst. Zij deelden namelijk onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“Wij zijn van mening dat het beeld voor FTM er veelbelovend uit ziet. De munt heeft een sterke bounce laten zien vanuit de blauwe steunzone, die tussen de $0,2874 en $0,3212 ligt. Deze ontwikkeling is in lijn met onze verwachtingen; we hadden al een stijging voorzien vanuit deze zone, en dat zien we nu gebeuren.

 

We richten ons nu op de volgende belangrijke mijlpaal: de golden pocket. Deze ligt tussen de 61,8% en 66% Fibonacci niveaus, ofwel tussen de $0,4694 en $0,4805. We verwachten dat de huidige stijging zich zal voortzetten tot deze zone.

 

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat we ons op de langere termijn in een correctieve wave naar beneden bevinden. Dit betekent dat na het bereiken van de golden pocket, we weer een daling kunnen verwachten. 

 

Maar, zoals altijd, biedt elke beweging in de markt kansen. Wij zijn van plan om deze verwachte daling te gebruiken om onze posities strategisch aan te passen en te profiteren van de volatiliteit.”

Datum analyse: 28 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ZYKG49zN/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie