Ivan Lagana Ivan Lagana
11/04/2024 14:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/04/2024 17:39

Fantom (FTM) lijkt klaar voor grote sprong naar nieuwe lokale piek

Analyses
Sei (SEI) crypto op koers naar $1 met doorbraak van belangrijke zone

Foto: Mircea Moira/Shutterstock

Fantom (FTM), bekend om zijn snelle transacties en lage kosten dankzij de Directed Acyclic Graph (DAG) technologie, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor FTM, gesteund door een analyse uit onze Discord omgeving, waar leden actief inzichten en voorspellingen uitwisselen over de toekomst van crypto.

Technische analyse FTM koers

Fantom lijkt langzaamaan zijn neerwaartse trend om te keren waardoor nieuwe kansen ontstaan. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“FTM heeft in maart indrukwekkend gepresteerd met een stijging van meer dan 160%. Sindsdien zat de koers even in een dip, maar het lijkt erop dat we daar nu uitkomen.

 

Recent heeft FTM een correctiefase, bekend als een Elliot Wave 4, afgerond en nu lijkt het erop dat we op weg zijn naar een spannende fase: Elliot Wave 5. Deze fase zou de koers kunnen opdrijven naar $1,37. Voordat we die sprong maken, verwachten we dat de koers een bezoekje brengt aan de ‘groene box’ tussen $0,86 en $0,95.

 

Deze positieve draai komt door veranderingen in de marktstructuur die we op kortere tijdframes waarnemen. Deze veranderingen wijzen erop dat de eerdere neerwaartse trend aan het verschuiven is naar een bullish trend. Met andere woorden, na een korte periode van terugval, staat FTM sterk in de startblokken om zijn opwaartse reis voort te zetten.”

Datum analyse: 10 april. Tradingview link:https://www.tradingview.com/x/EpIMVNOc/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie