Wessel Kersting Wessel Kersting
06/12/2023 18:28 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/12/2023 14:59

Fantom (FTM) riskeert forse daling: wat is de volgende halte?

Analyses
Fantom (FTM) koers corrigeert: verdere daling in het verschiet

Foto: rafapress/Shutterstock

Verken met ons de recente prijsbewegingen van Fantom (FTM). We hebben opmerkelijke trends waargenomen die invloed kunnen hebben op jouw investeringsstrategie. De analyse is afkomstig uit onze Premium omgeving, exclusief voor leden. Leer hoe de huidige marktdynamiek FTM beïnvloedt en wat dit kan betekenen voor de toekomst.

Maak gebruik van onze speciale aanbieding: voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot een exclusieve omgeving met nog veel meer Premium content. Houd er rekening mee dat onze informatie bedoeld is voor educatieve doeleinden en niet als financieel advies.

Profiteer van koersdaling fantom (FTM)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe FTM analyse gepubliceerd in de Premium omgeving. Hierin stelden zij het volgende:

“FTM is recentelijk terug de rode verkoopzone ingegaan. Deze zone bevindt zich in de golden pocket van de Fibonacci rond de $0,3221. Hier verwachten we het einde van wave 2 uit een 12345 Elliott Wave patroon. Onze analyse wijst op een neerwaartse trend vanuit deze zone.

 

We zijn specifiek gefocust op het 161,8% Fibonacci-niveau op $0,2134 als ons doelwit, en we sluiten niet uit dat de prijs zelfs nog lager kan uitvallen. Dit is een cruciaal punt voor toekomstige prijsontwikkeling.

 

Daarnaast houden we de blauwe weerstandszone nauwlettend in de gaten, die zich tussen $0,3569 en $0,37 bevindt. Het is essentieel voor onze analyse dat FTM niet boven deze zone uitkomt. Mochten er veranderingen optreden, zullen we onze strategie dienovereenkomstig aanpassen.”

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/apLFPUyv/

Tip van de redactie: december actie bij Bitvavo

Bitvavo, de Nederlandse crypto exchange, verwelkomt deze maand nieuwe gebruikers met een bonus van 20 euro, inzetbaar voor crypto-aankopen. Daarnaast bieden we je een unieke kans om tot 10.000 euro aan transacties te verhandelen zonder daarover handelskosten te betalen. Dit aanbod geldt alleen in december. Voor registratie, klik hier.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie