Wessel Kersting Wessel Kersting
20/03/2024 13:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/03/2024 12:44

Fantom (FTM) trotseert de cryptomarkt en stijgt precies als voorspeld

Analyses
Polygon (MATIC) staat op het punt te lanceren vanuit groene zone

Foto: XanderSt/Shutterstock

Fantom (FTM), bekend om zijn geavanceerde Directed Acyclic Graph (DAG) technologie die snelle transacties biedt, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van FTM, met inzichten uit onze Discord community waar we wekelijkse 20 analyses updates en live-streams organiseren.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom is een van de weinige munten die de afgelopen dagen bleef stegen ondanks een rode markt.

Desalniettemin is dat wat de analisten hadden verwacht. Zij deelden namelijk al vorige week op 14 maart de volgende analyse in de Discord groep:

“FTM heeft de cruciale grens doorbroken die we hadden vastgesteld op $0,703. Voordat we verwachten dat de koers verder omhoog gaat, zouden we graag een hertest van dit niveau willen zien.

Zodra deze hertest succesvol is, denken we dat de koers uiteindelijk door kan stijgen en het doel rond de $1,10 zal bereiken.”

Nu we enkele dagen verder zijn zien we dat dit scenario nauwkeurig was voorspeld. Toen de koers rond 5 maart uitbrak, zagen we een stijging richting de $0,91. Vanuit hier hadden de analisten een hertest in de blauwe zone verwacht, en die kregen we ook.

Op 15 maar kwam de koers in de blauwe zone terecht, vond hier vervolgens genoeg steun en stuiterde direct weer naar boven naar de volgende blauwe zone rond de $0,95. Vervolgens maakte FTM nog een laatste stijging om het patroon af te ronden en tikte bijna de $1,10 aan.

Dat betekent dat het patroon nu is voltooid. In de Discord omgeving werken de analisten inmiddels aan een nieuwe analyse voor de FTM koers.

Datum analyse: 14 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/wEzitmKy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Politici willen duidelijkheid over ethereum, belangrijk voor toekomst
Ethereum ETF’s kunnen prijs van ETH naar $10.000 drijven
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Bitcoin bereikt nieuwe all-time high in deze landen
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt records, Trump omarmt crypto
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt record, Trump omarmt crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie