Wessel Kersting Wessel Kersting
08/02/2022 13:19 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:01

MOVR koers-analyse: Interessante toekomstige updates zorgen voor stijging

Analyses
Let op: Analisten zien deze crypto een nieuwe koers inslaan

Foto: GH Studio/Shutterstock

MOVR heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van 6%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om MOVR te kopen of juist te verkopen.

Een van de stijgers van de afgelopen periode is Moonriver (MOVR). Deze coin wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 6% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen zagen we een stijging van maar liefst 35%. Door deze stijging staat Moonriver op de 179e plaats op basis van marktwaarde.

Avalanche (AVAX) kan met meer dan 100% stijgen vanaf de groene zone
Avalanche (AVAX) kan met meer dan 100% stijgen vanaf de groene zone

Wat is Moonriver?

Moonriver is een op Kusama (KSM) gebaseerde smart contract blockchain die ook werkt met Ethereum (ETH). Moonriver is opgezet als begeleidend netwerk naast het overkoepelend project Moonbeam (GLMR) waar het een hele eigen netwerk heeft. Nieuwe code zal eerst naar Moonriver gaan waar het getest en geverifieerd kan worden binnen een echte economische situatie. Mocht het hier goedgekeurd worden dan kan die code door naar het echte netwerk van Moonbeam op Polkadot.

Advertentie

Waarom stijgt MOVR in waarde?

De reden van de stijging zou mogelijk verbonden kunnen worden aan dit bericht van het Moonriver team. Hierin worden verschillende nieuwe updates van het netwerk aangekondigd en beschreven. Hier wordt zowel Moonbeam als Moonriver meegenomen. Zo wordt er bijvoorbeeld aangegeven dat er cross-chain mogelijkheden worden toegevoegd aan het Moonriver project. Ook wordt er gesproken over nieuwe non-fungible tokens (NFT’s) en NFT’s die op het moment in de maak zijn via Moonriver en nog veel meer. 

Deze post geeft investeerders weer een update over wat er precies gaande is binnen het project. Dit geeft investeerders weer vertrouwen doordat ze zien dat er nog serieus gewerkt wordt aan het verbeteren. Dit kan voor een toenemende vraag naar de coin gezorgd hebben wat op haar beurt weer zorgt voor de stijging.

Technische analyse

De koers van MOVR heeft helaas niet erg veel bijzonders te laten zien. We zien duidelijk dat de koers in de afgelopen maanden een flinke daling heeft doorgemaakt. Deze daling heeft perfect een neerwaartse weerstandslijn gevolgd. Door de correctie van bitcoin begin dit jaar zagen we echter een nog steilere daling. De koers werd gelukkig later wel weer opgevangen en heeft een mooie steunlijn gevormd. De breakout over de neerwaartse weerstandslijn zou een bullish teken zijn. Aangezien het een relatief lange termijn weerstandslijn is is deze ook vrij sterk. Bij een uitbraak laat de koers zien dat ze klaar is voor een nieuwe start. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in MOVR? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie