Timo Bult Timo Bult
02/05/2021 13:28 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/05/2021 13:28

Bitcoin (BTC) mogelijk naar $400.000, Cardano (ADA) doet aankondigingen en meer nieuws van deze week!

Nieuws
De week zit er weer op en dus kunnen we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week op een rijtje zetten. Terwijl de bitcoin (BTC) koers op de wekelijkse grafiek een groene candle laat zien met een stijging van 20%, zagen we deze week een aantal positieve berichten die deze stijging wellicht onderbouwen. Willy Woo: 'Bitcoin (BTC) volgens mijn model naar $400.000' Ten eerste hoorden we de on-chain analist Willy Woo zeggen dat hij verwacht dat bitcoin tijdens deze cyclus nog een stuk hoger kan gaan stijgen. Zijn model verwacht een bitcoin prijs van maar liefst $400.000. Zijn voorzichtige verwachting is dat deze prijs al in december bereikt kan gaan worden. Crypto exchange Binance lanceert 3 nieuwe stock tokens Cryptocurrency exchange Binance lanceerde eerder al Tesla en Coinbase stock tokens. Dit zijn crypto tokens die traditionele aandelen vertegenwoordigen op de blockchain. Investeerders kunnen hiermee kleine fracties van een aandeel kopen waarmee de drempel om te investeren lager is geworden. Naast Tesla aandelen kan men nu ook aandelen tokens van MicroStrategy, Microsoft en Apple kopen op Binance. Hoe lang de tokens te koop zijn is echter afwachten. Duitsland heeft namelijk aangegeven dat de tokens mogelijk Europese richtlijnen schenden. PayPal ziet veel grotere vraag naar crypto dan verwacht De bekende online betalingsverwerker PayPal verkoopt sinds kort in de Verenigde Staten bitcoin en andere crypto op zijn platform. Klanten kunnen zodoende betalen met deze crypto bij online webwinkels die PayPal accepteren. In een interview met TIME Magazine laat de CEO van het bedrijf, Dan Schulman, weten dat

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De week zit er weer op en dus kunnen we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week op een rijtje zetten. Terwijl de bitcoin (BTC) koers op de wekelijkse grafiek een groene candle laat zien met een stijging van 20%, zagen we deze week een aantal positieve berichten die deze stijging wellicht onderbouwen.

Willy Woo: ‘Bitcoin (BTC) volgens mijn model naar $400.000’

Ten eerste hoorden we de on-chain analist Willy Woo zeggen dat hij verwacht dat bitcoin tijdens deze cyclus nog een stuk hoger kan gaan stijgen. Zijn model verwacht een bitcoin prijs van maar liefst $400.000. Zijn voorzichtige verwachting is dat deze prijs al in december bereikt kan gaan worden.

Crypto exchange Binance lanceert 3 nieuwe stock tokens

Cryptocurrency exchange Binance lanceerde eerder al Tesla en Coinbase stock tokens. Dit zijn crypto tokens die traditionele aandelen vertegenwoordigen op de blockchain. Investeerders kunnen hiermee kleine fracties van een aandeel kopen waarmee de drempel om te investeren lager is geworden.

Naast Tesla aandelen kan men nu ook aandelen tokens van MicroStrategy, Microsoft en Apple kopen op Binance. Hoe lang de tokens te koop zijn is echter afwachten. Duitsland heeft namelijk aangegeven dat de tokens mogelijk Europese richtlijnen schenden.

PayPal ziet veel grotere vraag naar crypto dan verwacht

De bekende online betalingsverwerker PayPal verkoopt sinds kort in de Verenigde Staten bitcoin en andere crypto op zijn platform. Klanten kunnen zodoende betalen met deze crypto bij online webwinkels die PayPal accepteren.

In een interview met TIME Magazine laat de CEO van het bedrijf, Dan Schulman, weten dat “de vraag aan de crypto-kant een veelvoud van wat we aanvankelijk hadden verwacht” is.

Cardano (ADA) doet aankondigingen over samenwerkingen in Afrika

Ten slotte zagen we de ontwikkelaar van Cardano (ADA), Input Output, een aantal interessant aankondigingen doen deze week. Zo zal het 5 miljoen studenten in Ethiopië een digitale identiteit geven. Ditzelfde tracht het te doen voor inwoners van Tanzania die in afgelegen gebieden wonen. Kan Cardano de Afrikaanse economie een boost geven?

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie