Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Bitcoin SV (BSV) op eerste plek top 5 best presterende altcoins in mei

De maand mei is bijzonder goed verlopen voor veel cryptocurrencies. Zo steeg de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, bitcoin (BTC), met 65%. Echter zijn er natuurlijk nog veel meer cryptocurrencies op de cryptomarkt te vinden. Sommigen daarvan presteerden uitzonderlijk goed de afgelopen maand.

Ethereum (ETH), de tweede grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, steeg met bijna 80%. Ripple (XRP) wist de afgelopen maand met ruim 54% te stijgen. Positieve cijfers, maar het kan nóg beter!

1. Bitcoin SV (BSV)

- Advertentie -

Zoals eerder vandaag op Crypto Insiders gelezen kon worden heeft bitcoin SV een enorme groeispurt doorgemaakt. Op een zeker moment steeg de altcoin ruim 100% binnen 24 uur tijd. Deze stijging bleek echter het gevolg te zijn van fake news in Azië. Daar ging namelijk een bericht rond dat Craig Wright, de man die claimt Satoshi Nakamoto te zijn, 50.000 bitcoins vanuit de originele Satoshi wallet verstuurd zou hebben.

Op het moment van schrijven is er nog maar 32% van deze stijging over. De afgelopen maand wist de altcoin echter nog steeds met 303% te stijgen. Daarmee is het de best presterende cryptocurrency van de maand mei.

2. SOLVE (SOLVE)

Op de tweede plek staat SOLVE (SOLVE), dat op het moment van schrijven iets in de min staat. In de afgelopen 30 dagen steeg de altcoin echter met maar liefst 267%. De traders die SOLVE in hun wallet hebben staan hebben dus een mooi rendement kunnen behalen de afgelopen maand!

3. BitTorrent Token (BTT)

BitTorrent Token is de native cryptocurrency van het BitTorrent-platform. De cryptocurrency daalde de afgelopen 24 uur met 1,8%. Toch zag ook BTT een mooie groei in de afgelopen 30 dagen. Het steeg namelijk met 167% in waarde en is daarmee de op twee na best presterende cryptocurrency van de afgelopen maand.

4. Chainlink (LINK)

Ook Chainlink staat op dit moment een kleine 2,5% in de min. In de afgelopen maand wist het echter met ruim 156% te stijgen. De altcoin zakte na het bereiken van een nieuwe all-time high (ATH) van $1,47 weer iets terug, maar alsnog zag de altcoin een mooie stijging in de maand mei.

5. Dent (DENT)

En ten slotte zien we Dent op de vijfde plek staan. De altcoin staat op het moment van schrijven bijna 5% in de plus, en wist de afgelopen 30 dagen met ruim 132% te stijgen. En zo konden traders met de nummer 64 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie in mei een mooie winst behalen.

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.324,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.220,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.256,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.282,22 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.284,74 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...