adamant_capital_huidige_bearmarkt_een_uitzonderlijke_kans_voor_investeerders

Adamant Capital: “Huidige bearmarkt een uitzonderlijke kans voor investeerders”

Steeds vaker zien we berichten dat de crypto winter voorbij is, en dat de bearmarkt snel om zal slaan in een bullmarkt. Uit een onlangs verschenen rapport van Adamant Capital blijkt dat bitcoin (BTC) zich op dit moment opmaakt voor die omslag.

Op het moment van schrijven is bitcoin $5.309 waard, waarmee het dus ver boven het laagste prijsniveau van 2019 handelt. Kortom, de koers gaat langzaam maar zeker omhoog. Volgens de twee auteurs van het rapport, Tuur Demeester en Michiel Lescrauwaet, is dit het ideale moment om in te stappen:

Nu, met 75% onder het hoogste prijsniveau van 2017, zijn we van mening dat de huidige bearmarkt een uitzonderlijke kans biedt voor investeerders.

Volgens de auteurs zit de bitcoinmarkt op dit moment in de “accumulatie fase”, een fase waarin de bears hun bitcoins graag verkopen aan bulls die verwachten dat de prijs binnenkort weer zal gaan stijgen. De auteurs specificeren dat zolang bitcoin tussen de $3.000 en $6.500 handelt, de cryptocurrency in deze fase zit.

Advertentie

In het rapport concluderen de twee ook dat vooral retailbeleggers de markt hebben verlaten. Dit zou sinds november 2018 het geval zijn, wat de periode was waarin de bitcoin cash (BCH) hard fork plaatsvond, en de bears al maanden lang de overhand hadden. Het gevolg van de vertrekkende retailbeleggers zou minder volatiliteit zijn, aldus de auteurs:

Hoge Bitcoin-volatiliteit kan vooral trigger-happy retail-speculanten aantrekken, terwijl lage volatiliteit de neiging heeft samen te vallen met fasen van consolidatie, apathie en accumulatie.

Adamant Capital is niet de enige die denkt dat bitcoin nu in een accumulatie fase zit. Eerder schreef crypto-analist Josh Rager ook al een accumulatie patroon te herkennen in de huidige koers.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.940,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.946,59 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.994,20 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.995,88 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.014,00 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.020,35 Kopen
Laatste nieuws