Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
02/02/2020 15:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/09/2023 09:54

Als de bitcoin (BTC) bull run komt, heb jij dan een plan?

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Als de bitcoin (BTC) bull run komt, heb jij dan een plan?

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Het nieuws omtrent bitcoin gaat de laatste tijd voornamelijk over de Bitcoin halving en het interessante koersverloop. Met de huidige koers en de halving in het verschiet zit menig cryptocurrency-investeerder met smart te wachten op een volgende bull run. Maar als die run dan komt, weet je dan wat je te doen staat? Ga je gehypnotiseerd naar de stijgende koers van bitcoin kijken of heb je ook een plan?
De oprichter van een recruitmentbureau dat zich richt op de blockchain– en AI-sector, Dan Gambardello, beweert dat bitcoin nog wel eens zou kunnen stijgen tot een waarde van $150.000. Dit zou met de huidige koers betekenen dat je je inleg met meer dan 15 keer zou kunnen vermenigvuldigen.


Abonneer je op ons YouTube-kanaal en bekijk als eerste onze gratis video’s!
abonneren_youtube


De vraag blijft wat hodlers gaan doen als er een bull run aankomt. Wat gaan investeerders doen die al geruime tijd in de markt zitten en het gros van hun vermogen hebben zien verdampen in 2018? Gambardello, die even uitgaat van een positief scenario voor de koers, vraagt zich dit af:

Zijn jullie er klaar voor? Wat is jullie plan? Heb je een exit plan als je wil omzetten naar dollars? Als je uit bitcoin of je cryptocurrencies wil en je wil een huis kopen, als je een auto wil kopen? Je hebt financiële plannen. In plaats van je crypto voor altijd vast te houden. Ik ben realistisch. Ik verkondig deze boodschap. Jullie weten allemaal dat ik in crypto ben gestapt om te investeren. Dat is nog steeds een prioriteit voor mij, dus ik ga het ook in die context benaderen en erover praten. Ik weet vrij zeker dat een hoop van jullie dezelfde motivatie hebben. Ik heb doelen. Dat gezegd hebbende, ik ben van plan een kleine hoeveelheid bitcoin vast te houden, zelf als we kolossale parabolische winsten behalen. Maar je hebt een aanpak nodig, een bepaald plan.

Gambardello belicht voornamelijk de vraag wat te doen tijdens een bull run en niet zo zeer of deze gaat plaatsvinden. Ook duidt hij op het feit dat, als je een bull run verwelkomt, je ook pullbacks van 30-40% moet omarmen. Volgens Gambardello gaat het in een bull run minder om de grafieken en meer om je eigen overtuiging:

Ik wil hier duimen zitten draaien zonder iets van een plan. We hebben een plan nodig. Jij hebt een plan nodig. En naast een exit plan moet je je overtuiging sterken om aan dat plan vast te houden – als bitcoin omhoog gaat, als bitcoin all-time highs breekt en nieuwe all-time highs vestigt.

Heb jij een plan? Volg jij de koersen, leer je genoeg bij en heb je hulp? Zo niet, bekijk dan eens onze omgeving voor members. Daar houden we je op de hoogte van de koersen, bieden we je uitleg, hulp en geautomatiseerde trading signals! Probeer onze diensten 30 dagen gratis uit!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie