Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Analyst Lou Kerner verwacht dat Bitcoin goud zal vervangen als instrument om waarde op te slaan

De vooraanstaande durfkapitaalverstrekker Lou Kerner, een van de oprichters van CryptoOracle sprak zich afgelopen zondag tijdens een interview met Bloomberg positief uit over Bitcoin. Volgens hem heeft Bitcoin de mogelijkheid om goud te vervangen, dat al eeuwen een van de belangrijkste investeringsinstrumenten op de wereld is.

Zelfs als het Bitcoin niet lukt om goud te vervangen, dan zal de waarde van BTC volgens hem alsnog aanzienlijk stijgen. Kerner is echter niet van mening dat goud volledig de deur uit zal gaan, Bitcoin is “gewoon een betere manier om waarde op te slaan.”

- Advertentie -

Kerner is niet de enige insider die zich positief uitlaat over de cryptocurrency. De CEO van Messari, Ryan Selkis, verwacht dat door de dalende traditionele markten, investeerders op zoek zullen gaan naar nieuwe instrumenten om waarde mee op te slaan.

Toen de interviewer Kerner vroeg naar de dalende BTC-prijzen van afgelopen tijd, zei hij nog steeds positief te zijn. Hij verwacht dat steeds meer mensen zich zullen realiseren dat Bitcoin een aantal voordelen heeft ten opzichte van goud. Zo heeft de cryptocurrency een voordeel op gebieden zoals draagbaarheid, gebruikersgemak en schaarste. Ook beweert hij dat Bitcoin makkelijk de $100.000 kan bereiken in de toekomst.

Wanneer we naar de geschiedenis kijken, dan is volgens Kerner uiteindelijk 100% van alle traditionele valuta die er ooit zijn geweest naar een waarde van nul gezakt. Daarnaast is de Amerikaanse dollar volgens Kerner in essentie een groot piramidespel, alhoewel dat volgens hem niet de schuld van de Amerikaanse regering is, maar het resultaat is van hoe het financiële systeem werkt.

Travis King, een crypto-investeerder en hoofd van Ikigai, sprak zich eerder ook positief uit over de toekomst van Bitcoin. Volgens hem geeft de cryptocurrency de consument de kans om “uit het grootste monetaire experiment uit de geschiedenis van de mensheid” te stappen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...