Bakkt CEO: ‘Bitcoin gaat helemaal nergens heen’

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bakkt CEO: ‘Bitcoin gaat helemaal nergens heen’

Foto: FabreGov/Shutterstock

Het was de afgelopen paar maanden een onstuimige periode voor bitcoin (BTC). Waar in oktober van 2021 de koers van bitcoin nog een nieuwe all-time high neer wist te zetten, was slechts een paar maanden de later deze koers meer dan gehalveerd. Echter, volgens de CEO van een vooraanstaand digital assets bedrijf, Gavin Michael, gaat bitcoin nergens meer heen en is het ‘here to stay’

De toekomst van bitcoin

Michael is de CEO van Bakkt, een platform dat voor institutionele investeerders de mogelijkheid biedt om blootstelling aan verschillende crypto-activa te krijgen. In een interview met Yahoo Finance stelde Michael dat de toekomst van de crypto industrie er behoorlijk goed uit ziet, ondanks de huidige staat van de markt.

Michael stelt dat hij binnen zijn bedrijf een enorme belangstelling ziet onder institutionele partijen in de crypto markt. Dergelijke partijen, wat vaak grote multinationals zijn, lijken niet afgeschrikt door de huidige marktomstandigheden. Dit is voor Michael reden genoeg om te geloven dat de crypto markt weer zal heropleven.

“Zij houden deze sector al heel lang in de gaten. Ze begrijpen de pieken en dalen die we nu zien.”

Bakkt heeft onlangs ook bekend gemaakt dat zij samen gaan werken met de betalingsaanbieder Visa. Onderdeel van die samenwerking is het aanbieden van crypto credit- en debitcards voor gebruikers. Bakkt had eerder ook al een vergelijkbare samenwerking gesloten met Mastercard.

Michael stelt dat Bakkt blijft innoveren omdat zij er heilig van overtuigd zijn dat een nieuwe rally voor bitcoin, en de bredere crypto markt, op de loer ligt. Dit heeft alles te maken omdat de interesse van klanten, zowel institutioneel als particulier, erg hoog blijft.

“We blijven onze crypto-mogelijkheden uitbreiden om aan deze veranderende markteisen te voldoen.”

Bitcoin nieuws

In het bitcoin nieuws van de afgelopen tijd zien we duidelijk een trend van analisten en CEO’s die voorspellen dat vroeg of laat de koers zal herstellen. Zo liet een analist bij Bloomberg, Mike McGlone, iets meer dan week geleden nog weten dat hij een bitcoin prijs van $100.000 zo goed als onvermijdelijk acht.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie