Ivo Melchers Ivo Melchers
11/02/2023 14:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2023 14:00

Begin je Bitcoin reis met deze workshop en krijg je entree terug in crypto

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: PERCULIAR BOY/Shutterstock

De crypto wereld en de onderliggende blockchain technologie zijn zeer interessant en bieden heel veel mogelijkheden. Desondanks springt het overgrote deel van de crypto investeerders zonder enige kennis in het diepe met als doel financiële winsten te behalen. Vanuit alle succesverhalen zijn mensen op zoek naar die ene altcoin die snelle winsten op kan leveren. Echter is het van uiterste belang om jezelf eerst onder te dompelen in deze nieuwe, opkomende industrie zodat je exact weet waar je in investeert.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto workshop

Bitcoin (BTC), blockchain en crypto in het algemeen kan soms erg overweldigend zijn voor velen. Het is dan ook belangrijk om niet lukraak geld te investeren in cryptocurrencies, maar eerst kennis hierover op te doen. De Nederlandse cryptobeurs Coinmerce wil mensen hierin de helpende hand bieden en organiseert in samenwerking met Cryptotakkies op donderdagavond 23 februari een workshop over Bitcoin en andere crypto’s.

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop zul je worden meegenomen in de wereld van cryptocurrencies en blockchain technologie. Je komt erachter hoe je het beste zelf kunt beginnen met investeren en hoe Coinmerce je hierbij kan helpen. De entree is €5,-, maar deze kan je direct terugkrijgen als crypto in jouw account. Een kaartje kopen doe je hier.

Eén van de ongeschreven regels in de wereld van beleggen is dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je ergens je geld in stopt. Hierdoor weet je waar je in investeert en wat de kans van slagen is. Alsmede de volatiliteit bij crypto kun je makkelijker de baas zijn over jouw emoties wanneer je vol kennis en vertrouwen in een project hebt geïnvesteerd.

Met deze cursus zal de basis van de crypto industrie helder worden, waardoor je na afloop goed geïnformeerd en gemotiveerd verder kunt gaan in jouw Bitcoin- en cryptoreis. Het aantal plekken is beperkt dus wees er snel bij!

Advertentie

Bitcoin kopen bij Coinmerce

Coinmerce is sinds de bullrun van 2017 actief in de markt en focust vooral op gebruiksvriendelijkheid, waardoor het kopen van bitcoin appeltje eitje is. De crypto exchange is toegankelijk voor alle ervaringsniveaus en beschikt over een aanbod van meer dan 200 verschillende cryptovaluta. Het is tevens mogelijk om een passief inkomen te verdienen door jouw cryptomunten uit te lenen, te staken of zelfs actief te laten verhandelen door trading bots.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie