Kevin Schijven Kevin Schijven
29/09/2022 08:56 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/09/2022 08:56

Binance coin stijgt harder dan BTC, maar LUNC & HNT stijgen ’t sterkst

icon-ethereum
Ethereum nieuws
¿Podría la popular cadena BNB superar a Ethereum en 2024?

Foto: kicture/Shutterstock

De koersen van de meeste cryptocurrencies blijven schommelen in hetzelfde bereik. Gisteren kleurden de meeste koersen rood en vandaag weer groen. Dat komt grotendeels doordat de Amerikaanse dollar iets daalde en aandelenmarkten stegen. Desondanks blijft het sentiment nog altijd zeer bearish. De totale marktkapitalisatie stijgt met 2,2% naar $975,5 miljard. Discussieer hierover mee in onze Discord omgeving.

Bitcoin en ethereum fondsen lekken geld, CoinShares legt uit waarom
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin stijgt 3,2%

Bitcoin (BTC) herstelde gisteren na een hertest van de low rond $18.500 – $18.600, maar kwam afgelopen nacht niet verder dan $19.700. Vanochtend zakt de koers naar $19.380 op Coinbase en €20.080 op Bitvavo. Daarmee staat bitcoin alsnog vandaag 3,2% in de plus. Ondertussen blijven miners hun reserves naar exchanges sturen.

Analist Maartunn meldt dat de huidige bear-markt echter nog niet zo zwaar is als de vorigen. De koers is sinds de piek met 72% gedaald, maar dat was zelfs 84% na de pieken in 2017 en 2013. Ook duurt deze daling momenteel 316 dagen vanaf de top, terwijl dit 364 en 411 dagen was de vorige keren. Dat duidt wellicht aan dat de koers nog altijd dieper kan zakken.

Advertentie

Ethereum stijgt ook 3,2%

Ethereum (ETH) stijgt wederom met hetzelfde percentage als bitcoin in de afgelopen 24 uur, namelijk 3,2%. Ether zakte gisteren naar $1.270 en piekte afgelopen nacht rond $1.355. ETH zakt op het moment van schrijven echter naar $1.320.

Vermogensbeheerder voorspelt bizarre groei voor Ethereum Layer-2’s
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Binance coin stijgt 4%

Onder de grootste crypto trekt vandaag binance coin (BNB) iets sterker aan dan de rest. BNB vond gisteren support rond $270, al dipte de koers eerst zelfs naar $265. Vanochtend piekte BNB op $285, maar kon daar nog niet doorheen breken en de koers zakt nu naar $280.

Veelbelovend Ethereum project krijgt steun van Coinbase en Google Cloud
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

In de top 100 hebben we een handjevol koersen die alsnog rood kleuren vandaag, en dat zijn de koersen die juist eerder deze week het hardst stegen. Zo staat chainlink (LINK) 3% in de min, celsius (CEL) staat 5% in de min en quant (QNT) daalt met 5,3%. Iota (MIOTA) corrigeert het hardst vandaag en zakt met 6%.

Daartegenover kleuren veel meer koersen uit de top 100 vandaag groen. Ethereum name service (ENS), synthetix (SNX) en eos (EOS) staan zo’n 6% in de plus vandaag. Terra luna classic (LUNC) begint weer te stijgen en staat al 7% in de plus. Evmos (EVMOS) stijgt met 7,6%, maar helium( HNT) is vandaag de grote winnaar en stijgt met 10,3%.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie