Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) analist: ‘Meer mensen gaan mogelijk in BTC investeren na halving’

De economie heeft door het coronavirus en de lockdowns die wereldwijd plaatsvinden zware klappen gekregen. Dit is niet alleen te merken op de aandelenmarkt maar natuurlijk ook in de wereld van de cryptocurrencies.

Cryptoanalist Tone Vays liet tijdens een interview met Chaintalk weten welke stappen overheden nemen om de financiële schade te beperken en de economie zo veel mogelijk te redden. Zo is hij bang voor een forse belastingverhoging.

- Advertentie -

De overheid zoekt volgens hem naar manieren om weer grip te krijgen op de recessie, zo printen sommige landen geld bij met alle gevolgen van dien. Het vertrouwen in het monetaire systeem verzwakt en veel bedrijven vrezen voor hun bestaan door de huidige recessie. Alleen de supermarkten en online winkels kennen momenteel gouden tijden. Deze onzekerheid en daarbij de maatregelen die overheden nemen om ze te bestrijden zouden ertoe kunnen leiden dat mensen op zoek gaan naar een alternatief.

Ook de bitcoin (BTC) halving zit eraan te komen wat betekent dat het aanbod verkleint en de BTC prijs mogelijk kan gaan stijgen.

“De verkoop druk zal verzwakken nadat de halving heeft plaatsgevonden. Het dagelijks aantal geminede bitcoin zal door de helft gaan, dit gaat er voor zorgen dat er meer mensen willen investeren in bitcoin.” aldus Vays

Volgens Vays zou bitcoin richting de $8.500 kunnen stijgen en misschien wel de $9.000. Daarna zou er een neerwaartse beweging kunnen komen richting de $5.000. Hij voegde daaraan toe dat als de economie zich op deze manier blijft ontwikkelen, bitcoin misschien niet zo hard zal groeien als iedereen denkt omdat het een volatiel product is.

“Als er een economische crisis heerst zal bitcoin waarschijnlijk niet zo veel gaan stijgen. Mensen gaan geen risicovolle investeringen doen met het laatste geld wat zij hebben.”

Bitcoin (BTC) is op dit moment wat bearish signalen aan het afgeven en zou zomaar even support kunnen gaan zoeken. De bitcoin koersupdatevideo van Crypto Insider Michiel nog niet gezien? Bekijk ‘m dan snel!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.630,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.595,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.658,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.659,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.690,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.595,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.630,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.658,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.659,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.690,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...