Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) binnen 3 jaar naar $75.000,’ aldus auteur Rich Dad Poor Dad

Vietnam-veteraan en auteur van het boek ‘Rich Dad Poor Dad’ over financieel welzijn en succes, voorspelt dat bitcoin (BTC) een prijs van $75.000 zal bereiken nu de economie instort en de hoop in het huidige systeem verdwijnt. De veteraan, die Robert Kiyosaki heet, is sinds kort actief bezig met het promoten van cryptocurrency, goud en zilver, en verwacht zowel goud als zilver zo goed als een verdubbeling zullen zien in de komende vijf jaar.

- Advertentie -

Kiyosaki gelooft dat het huidige systeem, dat ‘nepgeld’ ondersteunt, op het punt staat van instortten als resultaat van de acties van de regeringen en de centrale banken wereldwijd. Een gevolg van deze macro-economische trends zou volgens Kiyosaki zijn dat investeerders massaal op zoek gaan naar mogelijkheden om hun vermogen op lange termijn veilig te stellen. Hiervoor zullen velen naar activa gaan zoals edelmetalen en Bitcoin.

Wildere voorspellingen dan $75.000

De voorspelling van Kiyosaki is op het moment van schrijven meer dan zeven keer de huidige koers van $9,515. Toch lijkt de voorspelling volgens een groeiend aantal analisten nog niet zo heel gek. Ook voormalig Goldman Sachs-bestuurder en hedgefondsmanager, Raoul Pal, zet hoge verwachtingen en schreef onlangs in de april editie van zijn nieuwsbrief, Global Macro Investor, dat hij denkt dat bitcoin zich voorbereidt op een rally tot $100.000.

“Ik denk dat de Bitcoin de komende twee jaar alleen al $100.000 zal bereiken. Maar het zou in dezelfde periode tot $1 miljoen kunnen gaan.”

Pal heeft in verschillende interviews laten weten dat de Amerikaanse reactie op de COVID-19 uitbraak de Amerikaanse dollar en het financiële systeem de komende jaren kunnen ‘breken’. Volgens Pal heeft bitcoin het potentieel om een deel van de bestaande financiële en monetaire infrastructuur te vervangen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.405,08 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.405,08 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...