Home Nieuws Altcoin nieuws Bitcoin (BTC) bodem in zicht nu koers van litecoin (LTC) een bodem...

Bitcoin (BTC) bodem in zicht nu koers van litecoin (LTC) een bodem vindt?

- Advertentie -

Nadat de koers van bitcoin (BTC) eerder deze week een duikvlucht inzette, rees de vraag al gauw waar de moeder aller cryptocurrencies een bodem zal vinden. Een eenduidig antwoord is hier niet op te vinden en de meningen zijn verdeeld, maar het begint er langzaam op te lijken dat de groep die op korte termijn een bodem voorziet gelijk krijgt.

Big Cheds, een bekende trader legde middels een tweet uit dat de koers van litecoin (LTC) mogelijk een driedubbele bodem aan het vormen is, samen met het 4-uurlijkse on-balance volume (OBV) en de relative strength index (RSI). Dit zou volgens Big Cheds een teken zijn dat een opwaartse koersbeweging aanstaande is.

$LTC #Litecoin 4 uur – mogelijk een driedubbele bodem aan het vormen, met zowel OBV als RSI bullish divergence.

Goed, bovenstaande is fijn om te horen voor investeerders die litecoin (LTC) in hun wallet hebben, maar wat zegt het over Bitcoin?

Bitcoin (BTC)

Het verleden wijst uit dat de koers van litecoin (LTC) vaak heeft gefungeerd als een voorloper voor de rest van de markt voor cryptocurrencies. Een van de beste voorbeelden is het koersverloop in de eerste helft van 2019. Litecoin wist toen week na week te stijgen, terwijl de koers van bitcoin praktisch stil lag rond de $4.000. Nadat litecoin twee maanden lang met een rally bezig was volgden bitcoin en een deel van de rest van de markt.

Eerder deze maand was hetzelfde gedrag te zien, zoals wordt aangehaald door @LomahCrypto op Twitter.

Wat als als Litecoin wederom op Bitcoin vooruitloopt, zoals vorig jaar?

Mocht de geschiedenis zich herhalen en de koers van litecoin is inderdaad een bodem aan het vormen, dan is er kans dat dit er ook op korte termijn in zit voor bitcoin.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.361,80 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.381,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.434,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.444,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.612,10 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...