Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) fonds van Grayscale ziet enorme toename dankzij nieuwe tv-reclame

Grayscale Investments, een grote beleggingsfondsbeheerder voor cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), lanceerde deze week een advertentiecampagne op de Amerikaanse televisie.

- Advertentie -

Vorige week rapporteerde Crypto Insiders over de aankondiging van de campagne. De verwachtingen omtrent het reclamefilmpje waren hooggespannen in de crypto-gemeenschap. Het zou namelijk cryptocurrencies als bitcoin weer in beeld kunnen brengen bij het grote publiek.

De advertentie werd echter met enige teleurstelling ontvangen in de community, voornamelijk doordat bitcoin (of andere crypto’s) niet bij naam worden genoemd. Toch meldt Barry Silbert, CEO van Grayscale, dat het bedrijf zijn “grootste fondsenwervingsweek” ooit zag.

Silbert meldt dat Grayscale maar liefst $217 miljoen zag binnenkomen in de dagen na de lancering van de advertentiecampagne. “Blijkbaar vonden jullie de commercial leuk!” aldus Silbert. Het grootste deel hiervan ging naar de Grayscale Bitcoin Trust Fund (GBTC).

Deze week kwam in een nieuw kwartaalrapport, ingediend bij de Securities & Exchange Commission (SEC), naar buiten dat de waarde van het GBTC fonds met 90% is toegenomen dit jaar. Het steeg van $1,87 miljard tijdens de jaarwisseling naar $3,5 miljard tegen het eind van het tweede kwartaal van 2020.

In gerelateerd nieuws meldt Grayscale dat het nu 5,9 miljard assets under management (AUM) heeft. Het bitcoin fonds staat inmiddels op $4,9 miljard, het ethereum fonds op $860 miljoen.

Tevens lanceert het bedrijf een nieuwe toolkit voor financiële adviseurs. Hiermee kunnen financiële adviseurs gratis over cryptocurrencies leren en hoe men potentiële klanten het best erover kan adviseren.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.239,37 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.239,37 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...