Bitcoin (BTC) fonds van Grayscale ziet meer dan $100 miljoen aan investeringen in 1 dag tijd

De cryptocurrency-fonden van Grayscale, met het bitcoin (BTC) fonds in het bijzonder, blijven het bijzonder goed doen. Binnen een enkele dag stopten vooral institutionele beleggers meer dan $100 miljoen in het fonds. Dit blijkt uit een tweet van de managing director van Grayscale.

- Advertentie -

Grayscale is een naam die vaak in het crypto-nieuws voorbijkomt. Het bedrijf biedt meerdere crypto-fondsen aan voor beleggers die in crypto willen investeren, maar deze niet zelf in bezit willen hebben. Institutionele beleggers kunnen aandelen in het fonds kopen waarna Grayscale het gelijke aantal bitcoins koopt en vasthoudt.

Eergisteren stroomde er maar liefst $115 miljoen aan investeringen binnen in het Bitcoin Trust-fonds, een goed teken wat betreft de acceptatie van bitcoin onder grotere beleggers. Michael Sonnenschein schreef in een tweet:

In totaal heeft Grayscale hiermee nu $8,2 miljard bitcoin onder beheer. Volgens gegevens van Bybt kwamen er de afgelopen 24 uur 7.223 bitcoins bij, over de afgelopen week waren dat maar liefst 15.115 bitcoins. Samen met al zijn andere fondsen heeft het bedrijf bijna $10 miljard in beheer:

- Advertentie -

De snelheid waarmee Grayscale bitcoins koopt is goed nieuws, steeds meer beleggers lijken de markt namelijk te willen betreden. Samen met Square, dat bitcoin aan klanten doorverkoopt, kocht Grayscale veel meer bitcoins dan er gemined werden in het derde kwartaal. Ook dit is positief voor de bitcoin prijs!

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.596,90 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.619,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€15.691,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.704,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.890,40 Kopen
Laatste nieuws
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...