Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) herstelt na dip, "Binance-effect" zorgt voor stijging van 130% TFUEL

Bitcoin (BTC) herstelt na dip, “Binance-effect” zorgt voor stijging van 130% TFUEL

Het driehoekspatroon dat bitcoin (BTC) de afgelopen dagen vormde houdt op dit moment nog steeds stand. Wel zit bitcoin op de kortere termijn in een dalend trendkanaal waarin het mogelijk opnieuw naar de support-lijn van het driehoekspatroon zal dalen.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin (BTC) op CoinMarketCap $7.978 na iets meer dan 5% te zijn gestegen in de laatste 24 uur.

- Advertentie -

Gisteren zakte de koers terug tot de support-lijn van een stijgend driehoekspatroon dat bitcoin de afgelopen dagen vormde. Deze support werd gevonden op $7.467, waarna BTC weer begon te stijgen. Daarmee handhaaft het voor nu het driehoekspatroon.

Wel vormt de koers op de kortere termijn een dalend trendkanaal met steeds lagere highs en lows. Ook dit trendkanaal houdt voor nu stand aangezien de cryptocurrency op dit moment lijkt te pieken op $7.984, wat iets lager is dan de vorige piek op $8.044.

Het is daardoor mogelijk dat bitcoin opnieuw de support-lijn van het driehoekspatroon gaat testen, welke nu op ongeveer $7.650 ligt. Om de koers naar de volgende resistance te stuwen dienen de bulls de koers eerst uit het trendkanaal te breken. Lukt dit, dan ligt de volgende belangrijke resistance op $8.000. De resistance-lijn van het driehoekspatroon ligt op ongeveer $8.300.

Crypto markt kleurt weer groen

Vrijwel de gehele top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie kleurt op dit moment groen. Opvallende stijgers binnen de top 10 zijn litecoin (LTC) dat met een waarde van $94,57 bijna 10% in de plus staat, en bitcoin cash (BCH) dat ruim 9,3% in de plus staat met een waarde van $413,69.

Een opvallende stijger is TFUEL, de cryptocurrency van het project dat een gedecentraliseerde videostreamingdienst ontwikkelt. Cryptocurrency-exchange Binance is de aanstichter van de enorme stijging (+130%), echter is de verwachting dat het “Binance-effect” snel zal vervagen voor de altcoin.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.185,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.237,03 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.251,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.260,35 Kopen
4
Bitrush
Reviewed
€8.464,11 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.